POSLEDNJE FOTOGRAFIJE METJU PERIJA PRE NEGO ŠTO JE UMRO: Evo šta je RADIO pred sam KRAJ života
Metju Peri, Foto: Youtube/ Warner Bros. TV

morate znati

POSLEDNJE FOTOGRAFIJE METJU PERIJA PRE NEGO ŠTO JE UMRO: Evo šta je RADIO pred sam KRAJ života

Ovo su poslednje fotografije Metju Perija

Objavljeno: 15:24h

Holivudski glumac Metju Peri (54), koji je danas nađen mrtav u svom domu u Los Anđelesu, godinama se borio sa užasnom zavisnošću od droge, lekova i alkohola, a u martu 2023 mu je puklo debelo crevo od zloupotrebe opijata.

Policija Los Anđelesa istražuje smrt američkog glumca Metjua Perija, prenosi policijski izvor za CNN.

Poslednje fotografije Metju Perija snimljene su pre nedelju dana ispred popularnog restorana u Los Anđelesu. Omiljeni Čendler u javnosti je poslednji put snimljen 21. oktobra, kada je bio na večeri s prijateljem u jednom od njegovih omiljenih restorana Epl Pan.

Metju bio je obučen u tamne pantalone i sivu majicu, pogled je sakrio iza sunčanih naočara, dok je imao ozbiljan izraz lica. Izvori iz policije potvrdili su da se glumac iz "Prijatelja" udavio i da je pronađen u đakuziju u njegovoj kući u Los Anđelesu nakon što su hitne službe pozvane na mesto događaja zbog srčanog zastoja.

Navodno je dva sata pre tragedije odigrao partiju "pickleballa" igre slične tenisu, nakon čega je svog asistenta poslao da obavi neke zadatke. Kad se asistent vratio, zatekao ga je u besvesnom stanju i nazvao Hitnu pomoć, pišu mediji.

Bonus video: Al Dino gost na Aleksandrinom koncertu

00:36

Al Dino gost na Aleksandrinom koncertu

(Espreso/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.