OVA SLIKA SE NIKADA NEĆE PONOVITI: Poslednja fotka ekipe "Prijatelja", niko nije slutio šta će se DOGODITI (FOTO)
Metju Peri, Foto: EPA PHOTO/EPA/OLAF KRAAK

tužno

OVA SLIKA SE NIKADA NEĆE PONOVITI: Poslednja fotka ekipe "Prijatelja", niko nije slutio šta će se DOGODITI (FOTO)

Slavna šestorka iz čuvene serije pozirala je tokom ponovnog okupljanja 2021. godine

Objavljeno:

"Prijatelji" se više neće gledati istim očima i sa istom, pozitivnom emocijom, jer je planetu pre nekoliko sati obišla tužna vest - umro je Čendler.

Slavni Metju Peri preminuo je u svom domu u 54. godini, najverovatnije usled davljenja u kadi u kojoj je pronađen.

Fanovi čuvene serije sada masovno dele zajedničku fotografiju šestorke koja je obeležila mnoga detinjstva i tinejdžerske dane, jer milioni širom sveta i danas svakodnevno gledaju "Prijatelje".

Slavni Metju Peri preminuo je u svom domu u 54. godini, najverovatnije usled davljenja u kadi u kojoj je pronađen.
Slavni Metju Peri preminuo je u svom domu u 54. godini, najverovatnije usled davljenja u kadi u kojoj je pronađen.foto: Youtube/The Late Show with Stephen Colbert

Radi se o poslednjoj fotografiji koju je objavio neko iz slavne šestorke, a na kojoj su svi zajedno. Fotografiju je objavio slavni Met Leblank, poznatiji kao Džoi iz "Prijatelja", 13. jula 2021. godine.

Podsetimo, ekipa "Prijatelja" u sastavu Kortni Koks (Monika Geler), Dženifer Aniston (Rejčel Grin), Metju Peri (Čendler Bing), Met Leblank (Džo Tribijani), Lisa Kudrou (Fibi Bufe) i Dejvid Švimer (Ros Geler) okupila se u maju 2021. godine, 17 godina nakon poslednje snimljene epizode.

Kortni, Dženifer, Metjua, Meta, Lisu i Dejvida dočekao je njihov domaćin, voditelj Džejms Korden. Evocirale su se uspomene, pričalo se o trenucima sa seta, o audiciji...

Dženifer Aniston je otkrila da joj je tokom audicije za "Prijatelje" rečeno da je ova serija neće načiniti zvezdom. Takođe, glumica je otkrila da su ona i Švimer zaljubili na početku snimanja, što je i Dejvid priznao.

- U prvoj sezoni, "ložio" sam se na Džen - priznao je Švimer.

Poslednja zajednička fotografija glavne šestorke iz Prijatelja
Poslednja zajednička fotografija glavne šestorke iz Prijateljafoto: Printscreen: Instagram/mleblanc

Lisa Kudrou, koja je igrala Fibi Bufe, je tokom specijala ispričala da su tokom snimanja, ali posle završetka serije svi ostali veliki prijatelji.

Kortni Koks (Monika) i Metju Peri (Čendler) su u seriji "Prijatelji" glumili ljubavnike, a tokom specijala je otkriveno da su oni u pravom životu dalji rođaci.

Takođe, njih dvoje su u srodstvu sa pevačicom Lejdi Gagom.

Met Leblank je ispričao da ga je uloga Džoija Tribijani maltene spasla, budući da je na računu imao svega 11 dolara i da je "dodirnuo dno" sa svojom karijerom. On se pojavio pre "Prijatelja" u nekoliko sitkoma, u kojim nije privukao pažnju.

Na kraju, svet je osvojio likom Džoija.

Fotografija glavne šestorke iz Prijatelja
Fotografija glavne šestorke iz Prijateljafoto: Profimedia

- Videli smo dosta momaka koji su bili glumci, momci koji su izgledali kao ženi, ali nisu bili ni malo duhoviti kao Met - rekao je jedan od kreatora "Prijatelja" Dejvid Krejn.

Met Leblank je inače pre audicije za Džoija doživeo nezgodu. Povredio je lice u kupatilo i krvario je.

Takav povređen se pojavio na audiciji. Oduševio je, a kreatorima "Prijatelja" Marti Kaufman i Dejvidu Krejnu priznao je kako se povredio. Na kraju, dobio je posao.

Leblank je ispričao da je tokom snimanje jedne od epizoda treće sezone povredio rame, pri čemu je morala da reaguje medicinska ekipa.

Vrvelo je od poznatih gostujućih ličnosti. Na okupljanje "Prijatelja" došao je Tom Selek, koji je igrao u seriji, pevač Džastin Biber, kao i muzička zvezda Lejdi Gaga, koja je zajedno sa Lisom Kudrou izvela pesmu "Smelly Cat".

Tokom specijala, voditelj Džejms Korden pitao je Dženifer Aniston da li bi njen lik Rejčel "zacementirala" vezu sa Rosom, kojeg je igrao Dejvid Švimer, nakon 17 godina, koliko je prošlo od emitovanja poslednje epizode "Prijatelja".

- Da kažem da bi bili u braku i da bi imali decu - rekla je Dženifer.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.