VRATITE SJAJ VAŠEM PARKETU, POSLE OVOGA ĆE BITI KAO NOV: U kofu sa vodom dodajte DVA ČEPA ove tečnosti
Ribanje podova, Foto: Profimedia

SJAJNO

VRATITE SJAJ VAŠEM PARKETU, POSLE OVOGA ĆE BITI KAO NOV: U kofu sa vodom dodajte DVA ČEPA ove tečnosti

Parket je prelepa i dugotrajna opcija za podove u domu, ali tokom vremena, ogrebotine i znaci habanja često postaju neizbežni

Objavljeno:

Nakon dugotrajne upotrebe, parket na podu može postati izgreban i izgubiti svoj prvobitni sjaj, bez obzira koliko ga često čistili. Međutim, postoji jednostavno i pristupačno rešenje za ovo problem.

Da biste samostalno rešili problem ogrebotina na parketu, sve što vam je potrebno jeste omekšivač veša, koji verovatno već imate u svom kupatilu. Evo kako to možete uraditi:

Uzmite kofu i napunite je vodom.

Ribanje
foto: Printscreen/TikTok/carolina.mccauley

Dodajte dva čepa omekšivača u vodu i dobro promešajte kako biste se uverili da se omekšivač ravnomerno rasporedi u vodi.

Navlažite čistu krpu u ovu mešavinu i koristite je da obrišete površine parketa na kojima su prisutne ogrebotine. Ne zaboravite prebrisati i ostatak parketa ovom mešavinom.

Oglođene površine će postepeno postati manje vidljive i parket će ponovno zablistati, kao da je postavljen juče.

Nakon ovog tretmana, cela vaša kuća će izgledati kao nova, a takođe će prijatno mirisati. Ovaj jednostavan trik takođe se može primeniti na laminatni pod kako biste postigli isti efekat.

Osim za popravku parketa, možete koristiti omekšivač za čišćenje PVC stolarije. Jednostavno pomešajte 200 ml omekšivača sa vodom u boci od litra, promućkajte da se dobro sjedini i koristite ovu mešavinu da očistite sva vrata i prozore od PVC materijala. Nakon tretmana, stolarija će zasijati kao ogledalo.

Majke i snajke

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.