ZVEZDE VAM DANAS ŠALJU JASNU PORUKU: Bikovi i Ovnovi NAJBLIŽI će vas IZDATI, ostalima ovo
Ilustracija, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

horoskop za danas

ZVEZDE VAM DANAS ŠALJU JASNU PORUKU: Bikovi i Ovnovi NAJBLIŽI će vas IZDATI, ostalima ovo

Horoskop za 22. oktobar

Objavljeno:

Horoskop za današnji dan:

Ovan U danu pred vama, zvezde vam šalju energiju koja će vam doneti značajan korak napred u karijeri. Ovnovi na rukovodećim pozicijama mogu očekivati izuzetan uspeh. Ipak, odnos sa partnerom biće podložan prolaznim nesuglasicama. Umesto glavobolje, očekujte osećaj uzbuđenja i promene. Bik Ključ vašeg uspeha danas leži u pažljivoj analizi i planiranju budućih poslovnih koraka. Saradnja sa stranom kompanijom donosi uspeh. Harmonija i sklada obeležiće odnos sa partnerom, a umesto prehlade, obradujte se pojačanju imuniteta. Blizanci Ovaj period obeležiće okvirni poslovni dogovori koji će postaviti temelje za buduću saradnju. Očekujte veliki napredak u karijeri. Slobodne Blizance očekuje susret sa osobom privlačnom kao magnet, ali u znaku koji niste očekivali - možda Strelac ili Lav. Vaša pozitivna energija će zračiti.

Rak, Horoskop
foto: Victor Watts / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak Današnji aspekti u vašem poslovnom polju donose dinamičan tempo na početku godine. Moguće su nesuglasice sa partnerom, ali ovog puta, izazivaju ih nove prilike i promene. Izbegavajte brzu, masnu hranu i umesto toga, razmislite o zdravijim opcijama.

Lav Očekuju vas značajna dešavanja na poslovnom planu i važno poslovno putovanje. Danas je idealan dan za susret sa srodnom dušom, a ljubavni sastanak obeležiće vaš dan. Variranje pritiska može biti zamena za uzbuđenje koje osećate.

Devica Vaše polje prometa aktivira se, donoseći povećan obim posla i zaradu koja prevazilazi očekivanja. Slobodne Device mogu očekivati susret sa srodnom dušom na nekoj zabavi. Opet, prehlada je moguća, ali uz pozitivan ton dana, lako ćete je prevazići.

Horoskop, Lav
foto: Shing Lok Che / Panthermedia / Profimedia

Vaga Mogući su neočekivani troškovi, pa je važno pažljivo upravljati novcem. Oživljavanje starih strasti obeležiće odnos sa partnerom, a dan će proći u trenucima nežnosti. Povedite računa o svom vidu i umesto problema, obratite pažnju na preventivu.

Škorpija Nalazite se u periodu tranzicije koji će vam doneti nove elemente u radnom okruženju i nadležnosti. Iznenadni susret sa bivšom ljubavi može prerasti u nešto više. Nastavak ljubavne priče donosi uzbuđenje, a umesto upale krajnika, fokusirajte se na svoje emocionalno stanje. Strelac Unapređenje finansijske situacije i neočekivani dobitak obeležiće vaš dan. Uspeh u uslužnim delatnostima je pred vama. Romantičan izlazak sa partnerom i važan razgovor o budućnosti dodatno će učiniti dan posebnim. Ojačajte svoj imunitet kako biste izbegli pad.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Jarac Današnji aspekti najavljuju uspeh, ali moguće su i nesuglasice u vezi sa ranije zacrtanim planovima. Kompromis je neophodan. Umesto bola u ramenu, fokusirajte se na napredak i proširenje dužnosti koje vam donose uspeh. Vodolija Važan poslovni dogovor obeležiće dan, a vaša saradnja sa poslovnim partnerima ide uzlaznom putanjom. Slobodne Vodolije mogu očekivati susret sa neobičnom osobom, možda Riba ili Lav, ali umesto bolova u kolenima, očekujte korake ka nečemu novo i uzbudljivom.

Ribe Finansije su u fokusu na početku godine, a od vaših poslovnih dogovora zavisiće dugoročno rešenje. Očekuje vas mogućnost prelaska granice prijateljstva sa osobom koju dugo poznajete. Umesto bola u vratu, fokusirajte se na emotivne trenutke koji dolaze.

Bonus video: Natalna karta Vladimira Putina

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/SvetPlus)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.