DANAŠNJI HOROSKOP ZA 21. OKTOBAR DONOSI NEVEROVATAN PREVRAT: Bikovi PAZITE SA NOVCEM, a evo kome sledi KRAJ LJUBAVI
Dnevni horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

dnevni horoskop

DANAŠNJI HOROSKOP ZA 21. OKTOBAR DONOSI NEVEROVATAN PREVRAT: Bikovi PAZITE SA NOVCEM, a evo kome sledi KRAJ LJUBAVI

Dnevni horoskop za subotu 21. oktobar 2023. godine

Objavljeno:

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 21. okrobar 2023. godine.

Astrologija je danas nekima posebno naklonjene.

Ovan

Do kraja dana vodite računa da se ne obrukate pred drugim ljudima koji od vas ne očekuju da se ponašate nepristojno. Morate da naučite da kontrolišete svoj bes i svoje negativne emocije. Sve je ipak u vašoj percepciji.

Bik

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem Marsa i Venere koji vam stvaraju osećaj da je sve moguće i da sve možete rešiti u svoju korist. Partner je previše okrenut uspehu i ne interesuju ga vaše emocije previše.

Horoskop
foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

Blizanci

Merkur je isuviše loše postavljen da bi mogli da izvučete neku korist od svega toga naročito kroz posao kojim se bavite. Nemojte dozvoliti da vas drugi vide drugacije nego što je vaša prava priroda. Vi ste upravo ono što živite.

Rak

U svojim željama i potrebama najvažnije je da sagledate sebe i svoj odnos prema sebi. Ne dozvolite da vas drugi koriste za svoje potrebe posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom i njegovim prijateljima.

Lav

Danas ste veoma dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskom odnosu i njegovim planovima za vikend. Do kraja dana bićete veoma aktivni i poslovno jer ćete imate iznenadni poziv od strane osobe u znaku Vodolije sa kojom saradjujete već neko vreme.

Devica

U ovom periodu najvažnije je da se okrenete sadašnjem trenutku i da ne žalite više za svim onim što ste propustili a tiče se vašeg odnosa sa partnerom. Prošlost treba da ostane prošlost i nikako drugačije.

Vaga

Situacija u krugu porodice sa stabilizuje zahvaljujući vašoj potrebi da dominirate. Tvrdoglavo se ponašate u odnosu sa partnerom jer vam je to jedini način da mu pokažete svoje stavove i mišljenje.

Horoskop
foto: Andrei Bordeianu / Panthermedia / Profimedia

Škorpija

Nemojte dozvoliti da vas drugi zloupotrebljavaju jer ste danas dobro raspoloženi. Drugi ljudi već nekoliko dana vam ne daju prave informacije u vezi posla i pokušajte da se ne nervirate oko toga. Zdravlje je odlično.

Strelac

Vaša poslovna situacija u kojoj ste vi glavni i odgovorni je veoma izražena posebno u narednih nekoliko dana. Bićete veoma dobro raspoloženi za saradnju sa ljudima ali ipak je najbolje da se dovoljno odmorite.

Jarac

U ovom trenutku najbolje je da se okrenete sebi i svojim planovima i programima svog poslovnog okruženja. Vase ambicije su samo vaše i niko vam ne može to oduzeti. Ljubavna situacija je veoma stabilna.

Vodolija

Čuvajte se duplih standarda kada je reč o prijateljima i neprijateljima. Do sada ste previše bili opterećeni porodicom i njihovim obavezama ali od danas okrećete novi list i bavite se samo sobom. Glavobolja.

Ribe

Vaš odnos sa partnerom je veoma komplikovan zbog njegove tvrdoglavosti. Nikako nemojte da ga navikavate da vam bilo šta oprosti. Sve je do vašeg razgovora koji treba da imate sami sa sobom.

BONUS VIDEO

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.