PROVERITE DA LI IMATE OVE STVARI U KUĆI, MOGLE BI DA VREDE ČITAVO BOGATSTVO: Svaka kuća ima barem jednu sa liste
Dnevna soba, Foto: Profimedia

pažnja

PROVERITE DA LI IMATE OVE STVARI U KUĆI, MOGLE BI DA VREDE ČITAVO BOGATSTVO: Svaka kuća ima barem jednu sa liste

Mnogi predmeti koji su koristili naši bake i deke danas vrede čitavo bogatstvo

Objavljeno:

Čistili ste kuću i pronašli razne stvari? Nemojte ih bacati, razmislite o tome da ih prodate jer bi mogle biti zaista vredne. Određeni predmeti koje pronađete u kući, a samo skupljaju prašinu, možda vrede puno. Evo nekih stvari koje ne bi trebalo da bacate, piše Country Living.

Stare bočice parfema

Ako čuvate stare bočice parfema, možda bi vam neka od njih mogla doneti ozbiljnu zaradu. Neke od njih su izrađene od dragocenih materijala – skupog stakla, srebra, porculana, a često imaju zanimljiv dizajn. Bočice parfema mogu vredeti mnogo i zbog svoje starosti ili samog brenda.

Mali kućni aparati

ak iako ne rade, oni mogu imati kolekcionarsku vrednost pa samim tim za njih možete dobiti mnogo novca. Tako, na primer, stari toster ima veliku vrednost, kao i blenderi iz sredine prošlog veka.

Nameštaj, Dnevna soba
foto: Profimedia

Stari gramofoni

Ako imate sreće da posedujete neki starinski gramofon, znajte da ga možete prodati za čak nekoliko hiljada evra.

Starinske torbice

Ako ste ih nasledili od bake, a samo vam skupljaju prašinu u ormaru – ne oklevajte. Brendovi visoke mode, poput Chanela, uvek imaju visoku cenu na tržištu. Polovne torbice mogu vredeti dvostruko više od prvobitne cene, prenosi Večernji.

Satovi

Interesovanje za starinske satove, a posebno za neke komade, daleko nadmašuje njihovu dostupnost. To ih čini vrednima. Na primjer, neki Rolex modeli imaju višegodišnje liste čekanja pre nego što ih se strastveni kolekcionari dokopaju. I druge stvari koje nađete negde u kući – starinske naočare, časopisi i slično, takođe se mogu dobro unovčiti.

majke i snajke

48:00

MAJKE-I-SNAJKE-SE05-EP06

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.