AKO STE IKADA U SNOVIMA VIDELI NOVAC ONDA OVO MORATE DA ZNATE: Evo zašto je BITNO da li je papirni ili kovani
Novac, Foto: Profimedia

zanimljivo

AKO STE IKADA U SNOVIMA VIDELI NOVAC ONDA OVO MORATE DA ZNATE: Evo zašto je BITNO da li je papirni ili kovani

Šta znače različiti snovi o novcu

Objavljeno:

Značenje koje se krije iza snova o novcu može biti različito u zavisnosti od toga u kom obliku sanjate novac. Da li je u pitanju kovani ili papirni novac, da li ste ga pronašli ili dobili, da li ste ga samo videli u snu... Sve su to različiti simboli i nose drugačija značenja.

Poruka sna zavisi od toga šta ste tačno uradili sa tim novcem. Šta se dogodilo sa novcem u vašim snovima? Da li ste u snu brojali, gubili, pronalazili, držali, pozajmljivali, podizali ili krali novac? Svaki od ovih snova ima sasvim različito značenje prema sanovniku.

Dobro razmislite šta vaša podsvest želi da vam poruči. Prema rečima eksperata za snove, viđanje novca u snu je prilično retka pojava. Svakako ovi snovi imaju značajne uticaje na naše misli i ponašanja, a možete dosta i da naučite iz njih.

Novac
foto: wen hui wang / Panthermedia / Profimedia

Značenja različitih snova o novcu:

- Novac je simbol moći i osećaja sopstvene vrednosti. Ukoliko pronađete obilje blaga ili novca u svojim snovima, verovatno se osećate vrlo uspešnim u sopstvenom životu. Takođe, to znači da smatrate da vam život pruža mogućnosti i dobre prilike.

- Ako vam pak nedostajenovac u snu, to može označavati manjak samopouzdanja, energije, moći i sigurnosti u realnom životu.

- Ako pronađete novac u snu, to znači da se osećate pozitivno, srećno i da ste puni nade u realnosti. Život se odvija u dobrom smeru po vas. Ovo može značiti i da vam u ljubavnom životu dobro ide, da ste dobili unapređenje na poslu ili vam se neko privatno divi. Snovi o novcu uglavnom znače da cenite sebe i pronalazite vrednost u sebi. Ukazuju na to da u sebi vidite potencijal i svesni ste ga i daćete lako da ostvarite zacrtane ciljeve.

- Ukoliko sanjate da ste pronašli kovanice, to je siguran znak da ste na putu uspeha i sreće. Ovo je znak da za vas sve ide u pravom smeru i da ćete imati mnogo sreće.

- Za razliku od kovanica, ukoliko sanjate papirni novac to nije dobar znak. Papirni novac može biti lako uništen. Obratite pažnju u kakvom je stanju bio novac kada ste ga pronašli ili dobili. Ukoliko je bio zgužvan, pocepan ili star, to znači da treba da promenite perspektivu i pogled na život. Takođe, moguće je da ste zamoreni trenutnim životnim okolnostima i da tražite nešto bolje od života. Ukoliko je novac u dobrom stanju, nov i čist, ovo možete označiti dolazak bogatstva i uspeha.

- Veliki značaj ima i mesto na kom ste pronašli novac. Ukoliko ste pronašli rasut novac, trebalo bi da istražite mogućnosti koje vam se pružaju u životu i da ih iskroistite.

- Ako vam je teško da u snu dohvatite novac, moguće je da osećate dosadu u realnom životu, ili vas neko sprečava da ostvarite svoje ciljeve. Razmislite kako da uklonite ove prepreke.

- Skriveno blago u snu znači da vredno radite na uklanjanju problema u svom životu.

- Pronalaženje novca u vodi je znak vaše smirenosti i relaksiranosti. Ukoliko je pak novac u vazduhu, moraćete da budete kreativniji u stvarnom životu kako biste ostvarili ciljeve.

- Ako nađete novac na podu, to je znak da u stvarnom životu niste uzemljeni! Posezanje ka zemlji da uzmete novac je znak da vam fali stabilnosti, mira i sigurnosti.

- Ako sanjate da ste izgubili novac, to je znak da se plašite budućnosti, ili ste raskinuli dugotrajnu vezu sa ljubavnim partnerom.

- Ako sanjate da držite novac u ruci, to znači da ste na životnoj raskrsnici u stvarnom životu i da morate da donesete ozbiljne odluke.

03:41

Sanjao je naluđe snove i nije ni očekivao na koji će se način ostvariti

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.