POZA ''MINĐUŠE'' BOLJA NEGO BILO KOJA IZ KAMA-SUTRE: Doživite NEZABORAVNU STRAST - užitak je intenzivan i OBOSTRAN
Ilustaracija, Foto: Profimedia

VRHUNAC ZAGARANTOVAN

POZA ''MINĐUŠE'' BOLJA NEGO BILO KOJA IZ KAMA-SUTRE: Doživite NEZABORAVNU STRAST - užitak je intenzivan i OBOSTRAN

Ako volite inovacije u krevetu, posebno nove se*si poze koje su već potvrđene na TikToku, vreme je da isprobate pozu koja se zove minđuše

Objavljeno: 19:50h

Ova poza je svakako za one koji bi da začine svoju vezu i koji obožavaju da istražuju svoju se*sualnost. Izvodi se tako što žena svoje članke postavlja uz partnerovo uvo, tako da formiraju nešto slično minđušama. Lagano pomeranje članaka u ovom položaju dovodi do ultimativnog povećanja zadovoljstva i dubljeg prodiranja, smatraju oni koji su to probali.

Neće uvek iz prve

Imajte na umu da može biti potrebno nekoliko pokušaja da se ova poza izvede ispravno. Iako se ne smatra jednom od komplikovanijih poza, potreban je visok stepen fleksibilnosti da biste uspeli.

Seks
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Dakle, pre nego što počnete da pokušavate, razgovarajte sa svojim partnerom o tome kako ćete signalizovati jedno drugom ako vam ova poza nije prijatna.

Poza koja garantuje vrhunsko zadovoljstvo, morate je probati.

Kako se izvodi

Žena treba da leži u misionarskom položaju, sa nogama ispruženim u vazduhu, te da stavi stopala blizu ušiju partnera. Kada sledi penetracija, treba paziti da su gležnjevi postavljeni blizu ušnih resica – otuda i naziv poza „minđuše“.

Vezivanje, Seks
foto: Nigel Spooner / Alamy / Alamy / Profimedia

U tom slučaju, partner može razmisliti o pomeranju "minđuša" nagore, kako bi postigao dublji prodor. U tu svrhu koristite jastuke ispod njene guze. To bi mogao biti dodatak misionarskom položaju koji će vas naterati da vidite sve zvezde i čujete zvona na kraju!

BONUS VIDEO:DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.