OSLOBODITE SVOJU ANIMALNU STRANU UZ OVU POZU: Žene masovno ODLEPILE za njom, a evo kako se izvodi - samo za DIVLJE
Seks, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

ISTRAŽUJTE

OSLOBODITE SVOJU ANIMALNU STRANU UZ OVU POZU: Žene masovno ODLEPILE za njom, a evo kako se izvodi - samo za DIVLJE

Kao što samo ime kaže, poza tigar iz Kama Sutre govori o pomalo divljem, animalnom seksu, što mnogima od nas uzburkava krv i donosi uzbuđenje

Objavljeno:

S druge strane pak, čak i ukoliko grublje igrice u spavaćoj sobi nisu vaša šolja čaja i više volite da uživate u nežnijem i romantičnijem pristupu, možda biste mogli da izađete iz svoje zone komfora i pokušate nešto drugačije - možda ćete otkriti da svaka "dobra devojka" ima i svoju divlju stranu..

Kako funkcioniše poza tigar

Za ovaj položaj žena treba da leži na stomaku i podvuče noge, savijene u kolenima, ispod sebe. Potom hvata zglobove svojih stopala s obe ruke, i povlači stopala prema fuzi. Dok je partnerka u ovom položaju, muškarac joj prilazi otpozadi, saginje se i prodire u nju, podupirući se rukama. Od ovog trenutka partner preuzima kontrolu i odlučuje o brzini i intenzitetu prodora.

Seks
foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Kome najviše odgovara

Ova pozicija iz Kama Sutre je savršena za žene koje više vole da prepuste svom partneru da preuzme vođstvo tokom akcije u krevetu. Naime, tokom tigrovog skoka, partnerka ostaje u istom položaju i ne mora da se pomera, što znači da može u potpunosti da uživa u seksu i prepusti se ponekad sporijim, ponekad nasilnijim pokretima partnera.

Orgazam
foto: Profimedia

S druge strane, partner ima priliku da preuzme vođstvo i bude dominantan, a ponekad je upravo to ono što on želi. Stoga je poza tigra vin-vin situacija kojoj ćete se sigurno rado vratiti u spavaćoj sobi.

BONSU VIDEO:DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.