NEĆETE VEROVATI ŠTA JEDE JELENA ĐOKOVIĆ: Zakleta VEGANKA poklekla pred omiljenim BALKANSKIM jelom (VIDEO)
Jelena Đoković, Foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

da li je moguće?!

NEĆETE VEROVATI ŠTA JEDE JELENA ĐOKOVIĆ: Zakleta VEGANKA poklekla pred omiljenim BALKANSKIM jelom (VIDEO)

Jelena Đoković, supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, godinama je vegan

Objavljeno:

Javno je govorila o trenutku kada je odlučila da sledi ovakav režim ishrane. Priznala je da to nije uradila zbog svoje želje, ali to ne menja činjenicu da strogo vodi računa o ishrani. Dugo ne jede meso, mleko i šećer.

Kada se kuilinarskim umećem pohvali na Instagramu, obično pokaže da su njeni obroci puni nutrijenata. Za doručak obično jede ovsene pahuljice, a sada je pokazala da i ona ume da napravi izuzetak. Zato je mnoge iznenadio najnoviji snimak u kom se vidi kako Jelena Đoković uživa u bureku - omiljenom pekarskom obroku mnogih.

Jelena Đoković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dr Gabor Mate, lekar, pisac i stručnjak za dečji razvoj objavio je snimak sa Noletovom suprugom iz Sarajeva. Njih dvoje sede za stolom, ćaskaju uz osmeh, a sve dok ih na stolu čeku skoro smazan burek. Jelena saopštava koji specijalitet jedu, a čini se da ona uživa u bureku sa sirom.

"Jelena i burek?! Teško je odoleti", "Super", "Burek je poznato i popularno jelo širom Balkana. Jedno od mojih omiljenih jela iz detinjstva", "Burek?", glasili su samo neki od komentara. Podsetimo, Jelena Đoković je svojevremeno otkrila svoj jelovnik. "Moja ishrana je 70 odsto sirova hrana, a 30 odsto skuvana. Najčešće jedem supu, bezglutensku testeninu, kinou, pirinač. Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organizujem oko obroka i srećna sam što imam partnera koji je, kao i ja, posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši režimi ishrane se tek malo razlikuju", rekla je jednom prilikom Jelena Đoković.

BONSU VIDEO:VEGAN ILI MESOJED?

01:55

VEGAN ILI MESOJED?

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.