IMA 95 GODINA I MLATI PARE NA INTERNETU VIŠE NEGO BILO KOJA GOLA INFLUENSERKA: Ovoliko nula SRBI ne mogu da ZAMISLE
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/baddiewinkle

Baka milionerka

IMA 95 GODINA I MLATI PARE NA INTERNETU VIŠE NEGO BILO KOJA GOLA INFLUENSERKA: Ovoliko nula SRBI ne mogu da ZAMISLE

Ovo je najbogatija baka na svetu

Objavljeno:

Ova baka ima 95 godina, i pokazuje koliko je život pozitivan! Ima milione pratilaca na instagramu i svakodnevno pokazuje koliko je jednostavno biti pozitivan!

Helen Rut Elem je najstarija osoba na svetu koja je uspešna i uticajna na društvenim mrežama. To znači da ima više od tri miliona pratilaca na Instagramu i prema nekim podacima zarađuje oko 8.000 evra za jednu objavu na kojoj nešto reklamira. Njeno bogatstvo se procenjuje na 1,3 miliona dolara i sve je zaradila na internetu!

Postala popularna sa 87 godina

Rođena je u Kentakiju 1928. godine. Pre nego što je popularna na internetu vodila je prosečan život, na maloj farmi, brinula o deci, pa o unucima, obrađivala svoju baštu. Jednog dana je unuka fotografisala u šortsu i šarenoj majici kratkih rukava, pomogla joj da otvori nalog na Instagramu i objavi tu fotografiju. Dobila je mnogo lajkova i veliki broj pratilaca za kratko vreme.

Vedar duh je čini mladom

Bedi Vinkl, kako joj je ime na Instagramu, ljude oduševljava svojom energijom, vedrim duhom i modnim kombinacijama jarkih boja koje se ne bi usudile da obuku ni mnoge devojke od 20 godina. I možda se njen stil oblačenja ne dopada mnogima koji smatraju da ne priliči njenim godinama, ali svi mogu da se slože u jednom – samopouzdanje kojim zrači ova baka je odlična motivacija ljudima u trećem dobu koji misle da im se život bliži kraju. Helen se upravo svojim stilom i porukama bori protiv predrasuda kada je reč o godinama.

Život pun tragedija

Ponata baka je prolazila, kao i većina ljudi, kroz teške trenutke. Suprug joj je preminuo na 35. godišnjicu braka u saobraćajnoj nesreći, a sin jedinac od raka kostiju. Ipak, Helen se nikada nije predala. Ima osmoro unučadi i tri praunuka za koje je veoma vezana. Unuka Kenedi, koja joj je pomogla da objavi prvu fotografiju na Instagramu je njena kozmetičarka, šminkerka i savetnica. Pomaže joj da odabere odeću koju će da obuče za slikanje. Oduvek je verovala da je njena baka posebna. I bila je u pravu.

Bonus video: Ana Sević opušta se za sve pare u luks rizortu

00:15

Ana Sević opušta se za sve pare u luks rizortu

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.