SRPSKU VODITELJKU MUVA MILIONER IZ ŠPANIJE!? Ima love kao blata, SVE MOŽE DA NAS KUPI
Ivana Šopić, Foto: INSTAGRAM PRINTSCREEN/SOPICKA_

život iz snova

SRPSKU VODITELJKU MUVA MILIONER IZ ŠPANIJE!? Ima love kao blata, SVE MOŽE DA NAS KUPI

Iznete tvrdnje o voditeljki Ivani Šopić koje će vas iznenaditi

Objavljeno: 22:52h

Voditeljki "Elite" Ivani Šopić ovo leto je zauvek promenilo život jer je na godišnjem odmoru na Ibici pronašla svoju srodnu dušu.

Kako pišu domaći mediji, od izvora bliskog atraktivnoj plavuši, reč je o Špancu koji potiče iz jako imućne porodice.

- Ivana je do ušiju zaljubljena u kontroverznog i markantnog Španca, a i on u nju! S društvom je otišla na Ibicu kako bi se sklonila od medija i javnosti i kako bi u potpunoj anonimnosti uživala u suncu, moru, izlascima... Nije ni slutila da će joj slučajni susret s zgodnim Špancem u jednom restoranu zauvek promeniti život - ispričao je izvor i dodao da je Ivanin izabranik bogati naslednik.

- Dečko je njenih godina, bavi se sportom i radi u jednoj od mnogobrojnih firmi svog oca. Na Ibici, gde su se Ivana i on i sreli, njegova porodica ima raskošnu vilu. Ivanu je video u jednom restoranu, gde je ručao sa svojim društvom, a ona sa svojim. Zapazio ju je jer se gromoglasno smejala, a onda ju je fiksirao pogledom dok i ona to nije primetila. Poslao joj je cveće i piće za sto, a onda joj je i prišao i predstavio se - objasnio je izvor.

Od tog dana, kako je rekao, njih dvoje su postali nerazdvojni:

- Bogati Španac je na sve načine pokušavao da osvoji Ivanu. Iako su varnice sa obe strane sevnule odmah, ona nije želela da uplovi u vezu sa njim dok ga dobro ne upozna. Tek pred kraj letovanja ga je poljubila, a onda su se dogovorili da vezu kriju od javnosti zbog njene popularnosti i straha da bi joj neko narušio odnose u začetku. Vratila se u Beograd, a vezu su nastavili da održavaju putem video-poziva, poruka... - objašnjava dobro obavešteni izvor.

1 / 4 Foto: prentscreen/instagram/sopicka_

Kako je još rekao, Španac je zbog ljubavi prema lepoj Ivani spreman da se preseli u našu zemlju ili da svakog vikenda dolazi u Beograd kako bi video svoju devojku:

- Rekao joj je da želi da otvori firmu u Srbiji i preseli se ovde zbog ljubavi. Čak se raspitivao i za kupovinu nekretnine, a Ivani je prepustio da mu pomogne u odabiru lokacije.

Bonus video:

00:10

IMAMO LAPSUS GODINE! Ivana Šopić postala HIT na mrežama zbog OVE IZJAVE

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.