MILICA IZ NIŠA OTKRILA KOLIKO PUTA IMA SE*S SA MUŽEM MILIJARDEROM: Kad je IZUSTILA ovaj broj NIKOME nije bilo DOBRO
Milica Polskaja, Foto: Printscreen/Youtube/Milica Polskaya Official

ŠOK

MILICA IZ NIŠA OTKRILA KOLIKO PUTA IMA SE*S SA MUŽEM MILIJARDEROM: Kad je IZUSTILA ovaj broj NIKOME nije bilo DOBRO

Ona je odgovorila na pitanje jednog od njih koliko puta nedeljno vodi ljubav sa suprugom

Objavljeno:

Milica Polskaja pažnju javnosti ptivlači svojim skupocenim životom i dogodovštinama koje ima zajedno sa mužem milijarderom.

Međutim, nedavno je šokirala škakljivim priznanjem .

Ona je odgovorila na pitanje jednog od njih koliko puta nedeljno vodi ljubav sa suprugom.

"Hahaha, kakvo pitanje. Kako kad, zavisi. Od 7 do 12. Hahaha, ne brojim to", odgovorila je Milica Polskaja, koja je i inače poznata po svojoj spontanosti i otvorenosti. Kada je dobila odgovor na svoje priznanje da i ona i muž imaju visok libido, prokomentarisala je da je za nju to normalna količina seksualnih odnosa.

Ova mlada žena je pojasnila čak i kako im intimni odnosi ne dosade. "Ja sam neko ko sve kaže. Dosadno? Kažem. Ne sviđa mi se? Kažem. Nekad je to grubo, ali ja volim da uživam, Neću da radim to što mi se ne sviđa ili me smara. Ako je monotono, može milion stvari da se proba... ili praviš pauzu 4-5 dana, da se uželiš", priznala je.

Inače, lepa plavuša udata je za misterioznog, prebogatog Kazahstanca zbog kog i živi u Almatiju, a mada njegov identitet krije, otvoreno priča o tome kako su se upoznali, te kako njihov brak izgleda.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/mmm_still_limited_edition

U jednom od Jutjub snimaka otkrila je da je supruga upoznala u jednom klubu u Dubaiju, gde je svojevremeno živela i radila, uz komentar da je odmah znala da je to to. "Na prvi sastanak on je došao sa velikim buketom ružem i bombonjerom u obliku srca. Ja nisam znala ruski, on nije znao engleski, mi smo se sporazumevali rukama i nogama, i četiri sata je sve to trajalo. Poljubili smo se na trećem sastanku", ispričala je Milica, i otkrila kako joj je on rekao da ga ju je sam Bog poslao njemu.

Pre nezamislivog bogatstva u kom se obrela posle udaje, ova devojka živela je na sasvim običan način. Milica Vidosavljević rodila se u Boru, a kasnije se sa porodicom preselila u Niš, studirala je Pravni fakultet i bavila se manekenstvom.

00:08

ZORANA BEŽI IZ RIJALITIJA NAKON SEKS SKANDALA: Drama u jeku, obezbeđenje pripravno!

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.