SIMULIRALI SE*S PRED SVIMA? Sramna SLIKA POZNATOG PARA sve zgadila, ONA SE NASLONILA NA OGRADU, a ON IZA NJE...
Sporna slika voditelja i mlađe izabranice, Foto: Prinstcreen/instagram/katie.dadzie

au

SIMULIRALI SE*S PRED SVIMA? Sramna SLIKA POZNATOG PARA sve zgadila, ONA SE NASLONILA NA OGRADU, a ON IZA NJE...

Na njoj 33-godišnja Kejti pozira u zavodljivom, prozirnom belom korsetu sa halterima i čini se da ne nosi gaćice, dok je Nik iza nje i pomaže joj da namesti veš kako treba.

Objavljeno:

Britanski voditelj, pisac i muzičar Nik Nouls pre nekoliko dana proslavio je 61. rođendan, a tom prilikom je njegova mlađana izabranice Kejti Dadzi na Instagramu podelila niz zajedničkih fotografija. No, jedna od tih slika privukla je pažnju javnosti i naišla na oštre kritike i osude! Reč je o prilično lascivnoj fotografiji za koju mnogi tvrde da joj nije mesto na društvenim mrežama jer je prosto isuviše intimna.

Na njoj 33-godišnja Kejti pozira u zavodljivom, prozirnom belom korsetu sa halterima i čini se da ne nosi gaćice, dok je Nik iza nje i pomaže joj da namesti veš kako treba.

Iako se na fotografiji naziru i drugi ljudi i jasno je da je reč o snimanju za neku kampanju, te da trenutak nema seksualnu konotaciju, ona zaista može pogrešno da se protumači zbog nezgodne poze koju je par zauzeo.

"Srećan rođendan mojoj ljubavi i najboljem prijatelju i vereniku. Zbog tebe se stalnom smejem i toliko sam srećna što si u mom životu, pa možemo da nastavimo da pravimo lepe uspomene i pravimo specijalne fotke na kojima su mi oči zatvorene", napisala je ova brineta.

Par
foto: Prinstcreen/instagram/katie.dadzie

Nešto kasnije, Kejti je na svojim Instagram pričama podelila komentare prepune mržnje koje je ova diskutabilna fotografija isprovocirala.

"Zašto bi želela da svi ovo vide? Toliko si očajna", "Ti si samo prolazna zabava za Nika Noulsa, nisi nikakva dama, već obina d***a", "Ovo stvarno niko ne želi da vidi. Ove stvari treba da ostanu u privatnom foto albumu", "Očigledno je žena željna slave", "Toliko si gladna pažnje da boli", "Meni je potpuno bizarno da neko ovom slikom čestita rođendan", "Mislim da je polemika nepotrebna - svima je jasno da ova fotografija mora da bude privatna", "Grozno i sramotno, za Boga miloga, sačuvajte ovaj prizor sami za sebe", "Imate li trunku dostojanstva", samo su neki u moru komentara.

Noulsu je sve ovo bilo smešno, a uvrede je obesmislio objasnivši koliko naivna situacija zapravo stoji iza sporne fotografije. "Kada vaša verenica ima brend donjeg veša i traži od vas da joj poravnate kaiševe na fotografisanju", napisao je uz šokiran emotikon.

Nik i Kejti su zajedno od 2021, a pre toga su godinama bili najbolji prijatelj. Voditelj ima troje dece iz dva propala braka, dok Kejti takođe ima dečaka i devojčicu iz prethodne neuspešne veze.

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.