KADA ČUJETE KOJA VRSTA MUŠKARACA NAJČEŠĆE IMA SE*S PRENERAZIĆETE SE: Svi ih PLJUJU, a OVO ne znaju
Seks, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

au

KADA ČUJETE KOJA VRSTA MUŠKARACA NAJČEŠĆE IMA SE*S PRENERAZIĆETE SE: Svi ih PLJUJU, a OVO ne znaju

Sledeći put kada ih budete pljuvali zbog profesije, razmislite ponovo

Objavljeno:

Da li ste se ikada zapitali koji su to mušakrci koji imaju najvše sreće u seksu? Odgovor na ovo pitanje će vas iznenaditi. U Velikoj Britaniji sprovedeno je istraživanje koje je našlo odgovor. Ispitano je preko 2000 žena koje su bile starije od 18 godina i istražitelji su na osnovu njihovih izjava supeli da donesu zaključke.

Odgovor je GEJMERI!

Da, verovali ili ne, britanska istraživanja pokazuju da su gejmeri ono koji imaju najviše seksualnih odnosa.

Seks
foto: Alistair Heap / Alamy / Alamy / Profimedia

25% žena su rekle da su bile sa gejmerima, a 21% žena reklo je da je spavalo sa momcima koji idu u teretanu. Iza njih nalaze se hipsteri i 17% devojaka je priznalo da je bilo sa njima.

Moramo priznati da smo malo šokirani sa rezultatima. Fitens manijaci i hipsteri nas ne iznenađuju, ali uopšte nismo očekivali da će gejmeri biti na prvom mestu. Međutim, ljudi koji su sproveli istraživanje kažu da to i nije tako čudno.

Gejming je postao veoma popularan i gejmeri više nisu stereotipna grupa muškaraca koja samo sedi kod kuće i gleda u monitor. Gejmeri idu u teretanu, bave se sportom i rade različite stvari kao i svi drugi, samo što u slobodno vreme preferiraju da drže džojstik u rukama. Devojke su takođe to potvrdile i rekle da su njihovi gejmeri najdivniji muškarci na svetu.

Dakle momci, džojstik u ruke i u napad!

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/ Muški magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.