KADA ONA HOĆE JAČE, OVE STVARI NIKAKO NE SMETE DA URADITE: 5 pogrešnih koraka GRUBOG SE*SA koji će je OHLADITI
Orgazam, Foto: Profimedia

auf

KADA ONA HOĆE JAČE, OVE STVARI NIKAKO NE SMETE DA URADITE: 5 pogrešnih koraka GRUBOG SE*SA koji će je OHLADITI

Nekada "nežniji" pol želi malo grublju igru, evo šta bi trebalo da izbegavate

Objavljeno:

Seks često zna da bude dosadan i monoton, pa zbog toga žene rade različiti stvari kao bi „zabiberile“ atmosferu u krevetu.Žene rade različite stvari, ali veliki broj pripadnica ženske populacije voli grubu igru u krevetu. Istraživanja su pokazala da seks dovodi do ispoljavanja skrivenih želja i emocija, pa se nemojte iznenaditi ako vaša mirna i dobra devojka počne da vas grize i šamara.

Ako i vi volite grublju igru i želite da pomognete vašoj partnerki da se oseća sjajno, evo šta treba da uradite.

1. Ne postavljajte previše pitanja

Ako primetite da ona počinje da bude grublja i da menja taktiku, ispratite je. Ne postavljajte pitanja poput „Šta to radiš“ ili „Uh, otkud to“. Jednostavno se prepustite i nastavite sa grubljom igrom.

Zavođenje, Ljubav, Žena, Muškarac, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

2. Preuzmite incijativu

Ne plašite se da vi u toku seksa preuzmete inicijativu. Ako je ona ta koja sve vreme vas „napada“, iznenadite je i bacite na leđa, pa joj pokažite koje dominantan u krevetu. Garantujemo da će joj se ovo svideti.

3. Opustite se

Ako ste stegnuti i napeti, onda vam ovakvo iskustvo neće prijati, pa verovatno nikada nećete hteti to da ponovite. Opustite se i uživajte.

4. Koristite svoj glas

Žene su priznale da ih grub muški glas itekako uzbuđuje. Zbog toga morate pričati i biti glasni. Ne morate preterivati sa prljavim rečima, ali se trudite da joj svojim glasom stavite do znanja da ste i vi spremni na grubu igru.

5. Pokažite svoju snagu

Ako primetite da vaša parnterka baš želi da se igra grubo, uhvatite je za ruke i ograničite joj pokrete. Ovako ćete demonstrirati svoju snagu i pokazati da ste pravi dominantni muškarac, što će se njoj mnogo svideti.

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/ Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.