AKO STE SANJALI BEBU TO ZNAČI SAMO JEDNO: Srpkinje, TRUDNOĆA i DECA vam šalju jasnu PORUKU i UPOZORENJE
Ilustracija, Foto: Profimedia

morate znati

AKO STE SANJALI BEBU TO ZNAČI SAMO JEDNO: Srpkinje, TRUDNOĆA i DECA vam šalju jasnu PORUKU i UPOZORENJE

Ako ste sanjali bebu ili trudnoću, to znači ovo

Objavljeno: 13:51h

Šta znači sanjati bebu i kakva se dublja priča krije iza ovog sna?

Ukoliko vam se desilo da nekad sanjate bebu ili trudnoću, sigurno ste primetili da je svaki san imao različitu simboliku. Bebe su ljupka stvorenja, te snovi o bebama nakon buđenja uglavnom ostavlja pozitivan utisak, pogotovo kod onih koji maštaju o tome da osnuju porodicu.

Međutim, snovi o bebama i trudnoći nekada umeju i da uplaše. To se dešava jer neki ljudi misle da ti snovi sa sobom nose neko dublje značenje poput odgovornosti, stresa ili neke vrste težine.

Upravo ovi snovi umeju da se ušunjaju u podsvest i da ostave neke bitne poruke. Međutim, oni ne moraju da vam stvaraju nepotrebnu nelagodu i da vas plaše. Ukoliko ste skoro sanjali bebu, pre nego što krenete putem brige najbolje je da ispitate značenje ovih motiva u vašim snovima.

Beba u snovima ume da bude pojava koja ostavlja jak utisak. Šta znači sanjati bebu ili sanjati trudnoću i kakva se priča krije iza ovih motiva saznajte u daljem tekstu.

Trudnica, Trudnoća
foto: Sam Edwards / Hoxton / Profimedia

Šta znači sanjati bebu i šta nam govore ovi snovi?

Beba predstavlja simbol rađanja, novog života, nečeg čednog i neiskvarenog. Imajući to u vidu, sanjati bebu često znači nešto pozitivno.

Sanjati bebu je česta slika u snovima i to u većem broju kod ženske populacije. Svaki san sa bebom kao glavnom pojavom ima svoje objašnjejne i često ih sanjaju žene koje su trudne, imaju decu ili planiraju da zatrudne.

Mnoge žene smatraju da ovakav san znači da je vreme da osnuju porodicu, ali nije uvek tako. Sanovnik kaže da snovi o bebama mogu imati i drugačije poruke. Kao takve, svako ih može sanjati i svakome može da se desi da sanja bebu, a u odnosu na to kako je sanja, postoji i adekvatno tumačenje.

Ako vam se javi beba u snu, to je uglavnom znak da vas očekuju pozitivna promena ili novi početak, bilo da je ona vezana za posao, porodicu, društvo ili partnera. Sanjati bebu može da deluje na razne aspekte naše jave i uglavnom nam donosi lepo raspoloženje.

Ukoliko često razmišljate o bebi te je često i sanjate, to svakako znači da vi smatrate da je u vašem životu došlo vreme za osnivanje porodice.

Bonus video: Beba džin i majka heroj iz Gornjeg Milanovca

01:58

Beba džin i majka heroj iz Gornjeg Milanovca

(Espreso/Kido.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.