ANALITIČARKA SNOVA OTKRILA ŠTA ZNAČI AKO SANJATE DA VAM JE OPALA KOSA: Radi se o GUBITKU, evo i KAKVOM
Kosa, Foto: Profimedia

paŽnja

ANALITIČARKA SNOVA OTKRILA ŠTA ZNAČI AKO SANJATE DA VAM JE OPALA KOSA: Radi se o GUBITKU, evo i KAKVOM

- Sanjati da vam kosa opada govori o gubitku kontrole u vašem životu - rekla je za Miror Adora Vajinkuist, analitičarka snova.

Objavljeno:

Snovi mogu biti lepi, opuštajući ali ima i onih koji nas toliko izmora da na javi ne možemo da funkcionišemo ni satima nakon buđenja. Neretko, kada imamo stresan period naši snovi mogu biti veoma iscrpljujući jer se u njima sakupe svi strahovi sa kojima se borimo tokom dana.

Nekada sanjamo stvari koje nas mogu zabrinuti, koje ne možemo u prvi mah povezati sa događajima koje proživljavamo. Pojedini su toliko traumatični da se i budimo tokom noći preznojeni i sa ubrzanim pulsem. Stručnjaci pak imaju objašnjenje za ovakve fenomene. Jedan od čestih snova koje je mnogo ljudi imalo je onaj u kojem sanjamo kako ostajemo bez kose.

- Sanjati da vam kosa opada govori o gubitku kontrole u vašem životu - rekla je za Miror Adora Vajinkuist, analitičarka snova.

U svojoj analizi ona predlaže da razmislite o svom životu i događajima koji su vam se desili u poslednje vreme. Nakon što procenite koja je to situacija koja vas muči, a u kojoj osećate da gubite konce, pokušajte da je rešite. Ona dodaje i da je bitan način na koji u snu "ostajete bez kose".

- Zavisno od konteksta sna, opadanje kose može pokazivati da odbacujete stare ideje ili uverenja. To takođe može značiti da vam je ponestalo ideja ili da ne znate kako da postupate ili da nastavite s određenom situacijom - rekla je Lori Loevenberg, druga analitičarka snova,dodavši da ovakvi snovi prikazuju i raskrsnicu na kojoj moramo doneti odluku i prelomiti na koju ćemo stranu krenuti. Boja kose takođe igra značajnu ulogu.

Bol u vratu, Bol u leđima, Bol, Spavanje
foto: Profimedia / Antonio Guillen Fernández / Panthermedia /

Na primer, ako su vaši pramenovi svetlije boje u snu nego što su inače u stvarnom životu, to može značiti da se vaš način razmišljanja posvetljuje, možda se osećate prosvetljenim ili imate pametnu ideju. Ako u snu vidite sebe kako šišate kosu, to može značiti da ste skratili planove ili se možda predomislili u vezi s nečim. Iako može biti uznemirujuće zamisliti da vam kosa opada, to bi mogao biti način na koji vas vaš um upozorava na druge brige s kojima se možda niste spremni suočiti, piše Večernji.hr

05:57

KAKO SE REŠITI NESANICE? Sertifikovani trener spavanja otkrila šta OBAVEZNO IZBEGAVATI ako želimo miran i kvalitetan san

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.