FILM KOJI ĆE VAS NAUČITI DA VERUJETE I U DUHOVE: Ovde završe oni koji se igraju sa SUDBINOM - "ALEJA NOĆNIH MORA"
Film "Aleja noćnih mora", Foto: AP Kerry Hayes, Searchlight Pictures via AP, Printscreen/Youtube/Rotten Tomatoes Trailers

uživajte

FILM KOJI ĆE VAS NAUČITI DA VERUJETE I U DUHOVE: Ovde završe oni koji se igraju sa SUDBINOM - "ALEJA NOĆNIH MORA"

U životu se sve vrti u krug, ali samo ako dozvolite karmi da vam to uradi

Objavljeno:

"Aleja noćnih mora" nije nikakva fiktivna ulica puna veštica i aždaja koje dolaze iz podzemlja, ova ulica je vrlo stvarna i preti nam svima. Triler je adaptacija istoimenog romana, a režirao ga je Giljermo del Toro, u glavnoj ulozi je Bredli Kuper koji je takođe bio deo produkcije. Dve glavne ženske uloge pripale su glumici Runi Mara i prelepoj Kejt Blanšet koja nas je očarala i ovom ulogom.

FIlm počinje iscekano, i u toku čitave radnje ćemo polako uspeti da sklopimo sliku šta se zaista desilo na samom početku, ali šta god da se desilo protagonista Sten beži od toga i nailazi na cirkuski šou u kome monstruozno biće pije krv žive kokoške. Spletom raznih okolnosti Stenu nude prvo privremeni, zatim stalan posao u cirkusu gde počinje da uči veštine performansa i "čitanja misli".

U čitavom procesu, Sten saznaje kako je vlasnik cirkusa, Klem, uspeo da napravi "čudovište" koje pije kokošiju krv od običnog čoveka, saznaje tajne vračare Madam Zine i njenog saradnika Pita, a onda se i zaljubljuje u devojku Moli.

Sve bi bilo jednostavno da Sten nije jedan od onih ljudi kojima uvek treba više i više, toliko više da granice postaju zamrljane, i sa performansa prelazi na čiste laži, laži u koje možda i sam počinje da veruje, laži koje će ga dovesti do Aleje noćnih mora...

Film "Aleja noćnih mora" je dostupan na platformi HBO max.

(Espreso/ Ivona Jelić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.