ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Novi film GAJA RIČIJA "Operacija fortuna- PREVARA VEKA" (2023)
OPERACIJA FORTUNA - PREVARA VEKA, Foto: printscreen/youtube/stxfilms, Miramax - STX Films - Tencent Christophel Collection Profimedia

preporuka veka

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Novi film GAJA RIČIJA "Operacija fortuna- PREVARA VEKA" (2023)

Ozbiljna glumačka postava sa režijom Gaja Ričija će vas opustiti i zabaviti posle naporne radne nedelje

Objavljeno:

Akcioni film koji je režirao Gaj Riči je upravo ono što vam je potrebno nakon naporne radne nedelje. Nije najveće ostvarenje kinematografije, ali je zaista film koji će vas "podići iz mrtvih" svojim urnebesnim šalama, spontanošću i predvidljivošću.

U glavnim ulogama se ne zna koji glumac je bolji, počevši od Džejsona Stejtama, bez kog ne možemo zamisliti akcioni film, zatim Obri Plaza koja je prosto senzacionalna i na platnu i van njega, ruši sve stereotipe vezano za žene na filmu, pogotovo u akcionim filmovima. Veliki Hju Grant koji ne može da omaši koju god mu ulogu dali, Keri Elvez i mnogi drugi.

Obri Plaza
foto: STXfilms - Album / Album / Profimedia

Film podseća na nešto što ste već videli, ali ne sasvim od Gaja Ričija, ova vrsta akcionih filmova sa brojnim detektivima je već viđena, ali zaista sa osvežavajućim momentima pogotovo zbog Obri Plaze i njene uloge Sare koja je izvrsni operativac, i za razliku od mnogih žena do sada ne upada u nevolje, nego je ona ta koja izvlači stvari.

Hju Grant
foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Ukoliko ste ljubitelj Šerloka Holmsa, Džejmsa Bonda, svih "Oušn" filmova, onda je ovaj film kao stvoren za vas. Razmrdaće vas i podići vam raspoloženje.

Iako ga više nema u bioskopima, možete ga pronaći na mnogim platformama za gledanje filmova.

Pogledajte trejler:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.