MAJKA PRIZNALA ŠTA RADI POD TUŠEM, PA ZGROZILA CELU NACIJU: Njen MUŽ misli da je ODVRATNO, reakcije pljušte
Ilustracija, Foto: Profimedia

odvratno

MAJKA PRIZNALA ŠTA RADI POD TUŠEM, PA ZGROZILA CELU NACIJU: Njen MUŽ misli da je ODVRATNO, reakcije pljušte

On je to nazvao "odvratnim", ali ona je ubeđena da svi to rade. I ispostavilo se da oni nisu jedini koji se ne mogu složiti oko toga - a njeno priznanje je pokrenulo ogromnu debatu na internetu. Žena je podelila svoju priču na Mumsnetu da vidi šta drugi roditelji misle

Objavljeno:

Stvarno može biti zbunjujuće kada otkrijemo da nešto što smo radili godinama, nešto za šta smo pretpostavljali da su svi činili, zapravo nije "normalno".

Jedan trenutak kada to ubacite u razgovor i svi bulje u vas kao da ste izgubili razum. Jedna mama se našla u ovoj poziciji kada je mužu objašnjavala nešto što radi dok se tušira.

On je to nazvao "odvratnim", ali ona je ubeđena da svi to rade. I ispostavilo se da oni nisu jedini koji se ne mogu složiti oko toga - a njeno priznanje je pokrenulo ogromnu debatu na internetu. Žena je podelila svoju priču na Mumsnetu da vidi šta drugi roditelji misle.

Tuširanje
foto: Profimedia

- Dragi muž misli da je to odvratno. Ja mislim da je to u redu. Zbog tople vode treba mi malo i neću da izađem, natopim pod, osušim se i sve to. To je ekološki prihvatljivo jer se manje troši voda u toaletu. Voda ispire mokraću i to je samo mokraća. Mislila sam da svi to rade povremeno.

Ostali roditelji su bili užasnuti njenim priznanjem. Jedan je napisao:

- Zašto jednostavno ne odeš u wc pre nego što se istuširaš?? Izvini, ali mislim da je odvratno, a drugi je dodao:

- Ne. Jezivo ponašanje. Ne bih bila oduševljena da saznam da moj muž to radi, a jedna žena je odgovorila:

- Uvek mogu da provalim kada neko urinira tokom tuširanja. Njihova tuš kabina i kupatilo imaju tendenciju da smrde na mokraću na isti način na koji pisoar smrdi (izvini, ali jeste tako.) Jedino mesto gde bi urin trebalo da odlazi je wc školjka.

Ali neki nisu videli u čemu je problem i priznali su da i oni to rade. Jedan roditelj je rekao:

- Ne mogu da vidim šta je zapravo odvratno u vezi sa tim, samo malo, odmah se ispere i onda se opereš, tako da nema opasnosti (užasan šok) od bilo kakvih tragova urina koji su ostali na vašem telu, a drugi je odgovorio:

- Uriniranje pod tušem je ekološki prihvatljivo. Naš toalet koristi 10 litara vode za ispiranje, to je 5 dana vode za piće. Što se tiče toga da je odvratno, na koji način? Kako? Kako odvod može biti odvratan?

05:24

REKLI SU MI DA OKRENEM GLAVU DA ĆU RODITI NAKAZU Posle 33 godine od krađe iz porodilišta, majka se nada da će PRONAĆI SINA

(Espreso/Miror.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.