SRPSKA GLUMICA POKAZALA GOLU ZADNJICU NASRED PLAŽE: Zbog KRUPNIH KADROVA zamantati će vam se, ovo nije ZDRAVO(FOTO)
Hristina Popović, Foto: Printscreen/Instgaram/hristina_popo

au

SRPSKA GLUMICA POKAZALA GOLU ZADNJICU NASRED PLAŽE: Zbog KRUPNIH KADROVA zamantati će vam se, ovo nije ZDRAVO(FOTO)

Mnogi bi rekli da i pored svih trendova više vole da vide žene koje imaju neki kilogram više, a Hristina Popović je svakako jedna od njih i ona je sa ponosom pokazala svoje telo u bikiniju

Objavljeno: 07:47h

Lepa srpska glumica Hristina Popović oduševila je pratioce na društvenim mrežama izazovnom fotografijom.

Mnogi bi rekli da i pored svih trendova više vole da vide žene koje imaju neki kilogram više, a Hristina Popović je svakako jedna od njih i ona je sa ponosom pokazala svoje telo u bikiniju.

Nismo imali često prilike da je viđamo u ovom izdanju, ali je svojim potezom svakako dokazala da nisu zavodnice samo one žene, koje su mršave i da je i te kako vredi sve ono čime raspolaže.

Hristina Popović
foto: DRAGANA UDOVIČIĆ

Hristina obožava prirodu, pa svaki slobodan momenat koristi da se sa njom stopi, a i svoju naslednicu uči tome. Kao svaki pravi ljubitelj prirode, glumica zna da mir neće pronaći u zvezdicama hotelskih lanaca, već u gledajući u prave zvedze, pa ne čudi što se odlučila za šatorski smeštaj pod vedrim nebom.

Ona je ovaj put za beg od zima izabrala Egipat, pa je tako svoje pratioce na Instagramu obradovala izazovnom fotografijom.

Na fotografiji se vidi glumica bez gornjeg dela kupaćeg kostima dok je u prvom planu njena zadnjica.

Sudeći prema fotografiji, glumica uživa i živi punim plućima. Da li je ovim želela da pokaže da se odlično nosi, da uvek treba biti slobodnog duha ili ipak da kupaći kostim nije presudan za dobro letovanje, zaključite sami.

03:47

VISOKA SAM I RAZVIJENA, PRIJA MI KADA JE MOG BROJA! Glumica otkrila: Bila sam mnogo srećna što mi je RAŠA BUKVIĆ PARTNER

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.