HOROSKOP OTKRIO ZAŠTO SE NOVAK PRETVARA U SUROVU ZVER KADA GUBI: Ima jednu KLJUČNU stvar ZAPISANU u zvezdama
Novak Đoković, Foto: EPA/MARK LYONS

astro

HOROSKOP OTKRIO ZAŠTO SE NOVAK PRETVARA U SUROVU ZVER KADA GUBI: Ima jednu KLJUČNU stvar ZAPISANU u zvezdama

Astrolozi kažu da Novak Đoković ima Mars u Raku, planetu koja je ključna za svakog sportistu.

Objavljeno: 10:39h

Najbolji srpski sportista Novak Đoković osvojio je važnu titulu u Sinsinatiju. Nakon maratonske borbe, savladao je Karlosa Alkaraza, a o jednom od najboljih finala koje je srpski teniser odigrao - ne prestaje da se priča. Astrolozi kažu da Novak Đoković ima Mars u Raku, planetu koja je ključna za svakog sportistu. Ona mu pomaže da teške situacije prevazilazi, a kako dolazi do uspeha? Tako što se brani.

Novak Đoković je rođen 22. maja 1987. godine. U znaku je Blizanac, a podznak mu je u znaku Lava. Ipak, horoskopski znak i podznak ne mogu toliko blisko da odrede karakter jedne osobe, već natalna karta i položaj planeta u trenutku kada je neka osoba rođena. Na Tviter profilu pod imenom "zvezdoborac" osvanulo je detaljno objašnjenje koje objašnjava u kom trenutku se Novak Đoković "pretvara u zver" na terenu:

"Ako je nešto sinonim za Novaka Đokovića, pored nestvarne mentalne snage, to je njegova sklonost da, nezavisno od toga ko mu je protivnik, gubi čiste poene i da lake situacije pretvara u teže koje, potom, prevazilazi. Ovde njegov Mars u Raku, planeta, inače, toliko važna za svakog sportistu, dolazi do izražaja.

Mars u Raku je, pre i iznad svega, defanzivni Mars. Ovo je, naravno, kontra Marsovoj prirodi, stoga se i smatra da je tu u padu, ali ono što se uvek zaboravlja jeste krvoločnost i surovost Raka, tog, ipak, zverinjeg znaka, onda kada se u opasnosti nađe on ili ono što smatra njegovim (porodica i stanište).

Novak je, u biti svojoj, defanzivni sportista, čovek koji osvaja braneći se, uspeo je da promenljivo (mentalno) Sunce u Blizancima učini prilagodljivim svakom problemu i situaciji, pa se, sa pravom, za njega kaže da iz svakog poraza izlazi jači, dok defanzivni Mars nikada ne daje teatralnog ili elegantnog igrača, već nekoga ko, poput Raka, postrance, i u cik-cak, istrajno i neumoljivo dolazi do pobede", napisao je astrolog na Tviteru.

06:43

NOVAK JE BESMRTAN: Đoković se vratio iz mrtvih i pobedio Alkaraza u finalu Sinsinatija!

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.