OVO SU NAJVIŠE LENJE RASE PASA: Ne žele ništa drugo sem da ODMARAJU
Pas, Foto: Leudej Rodjanapaitoon / Alamy / Alamy / Profimedia

ljubimci

OVO SU NAJVIŠE LENJE RASE PASA: Ne žele ništa drugo sem da ODMARAJU

Ako žudite za tišinom, opuštenošću i prijateljima koji ne žure, lenje rase pasa mogu biti vaš izbor

Objavljeno:

Ove četvoronožne pratioce odlikuju smiren temperament i sklonost opuštanju, što ih čini savršenim saputnicima za one koji vole sporiji ritam života. Evo četiri lenje rase pasa koje vam mogu pružiti harmoničan i smiren životni stil:

1. Engleski buldog: Engleski buldozi su pravi mali gospodari spokoja. Sa svojim niskim nivoom energije, ovi psi će vam rado praviti društvo dok uživate u mirnim trenucima kod kuće. Njihova prirodna sklonost lenčarenju čini ih odličnim izborom za vlasnike koji cene opuštanje.

Pas
foto: Dmitry Andreev / Alamy / Alamy / Profimedia

2. Baset: Sa svojim karakteristično dugim ušima i sporim hodom, baset houndovi su prava personifikacija lenjog šarma. Vole da istražuju okolinu i uživaju u dugim šetnjama, ali takođe vole i da se opuste uz vas nakon aktivnosti.

3. Pekinezer: Pekinezeri su kraljevi udobnosti. Ovi psi vole biti maženi i umiljati su, a njihova sklonost lenčarenju znači da će se rado uvući u vaše naručje ili se smestiti na svoj omiljeni jastuk. Oni su pravi melem za dušu onima koji traže prisustvo umirujuće prisutnosti.

Pas, Hrt, Avganistanski hrt
foto: Printscreen Youtube/Legolas the Afghan Hound

4. Ši-cu: Ši-cu su pravi šarmeri sa svojim dugim i svilenkastim krznom. Ovi mali psi vole opuštanje i ne zahtevaju previše fizičke aktivnosti. Uživaće u vašem društvu i pružiti vam nežne trenutke mira.

Uz ove četiri lenje rase pasa možete stvoriti svakodnevicu obogaćenu spokojem i opuštenošću. Njihova sposobnost da pruže osećaj uravnoteženosti i smirenosti može biti neprocenjiva za one koji cene umirujući tempo života.

Majke i snajke

01:34:49

MAJKE I SNAJKE SE04 VELIKO FINALE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.