MUŠKARCI U SRBIJI KONAČNO OBELODANILI DA LI VIŠE VOLE BUJNE GRUDI ILI VELIKU ZADNJICU: Žene, ovome se NISTE NADALE
Ilustracija, Foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

MORATE ZNATI

MUŠKARCI U SRBIJI KONAČNO OBELODANILI DA LI VIŠE VOLE BUJNE GRUDI ILI VELIKU ZADNJICU: Žene, ovome se NISTE NADALE

Muškarci su odgovorili na pitanje koje žene postavljaju godinama

Objavljeno:

Muškarci koji se "pale" na ženske grudi često su egzibicionisti i vole da budu u centru pažnje. Onima koji pripadaju "timu grudi" najvažnija je nezavisnost, ne vole da se osećaju sputano što je čak pomalo i kontradiktorno s obzirom na to da "objekat" njihove žudnje dolazi u paru.

Pored toga, u društvenim situacijama bez problema će sa svima razmenjivati domišljate pošalice i ostati svoji, te im nije neprijatno čak ni da sami izađu u provod. Istraživanja su takođe pokazala da među muškarcima koji pripadaju timu grudi ima više pušača nego u suprotnom timu i da im nedostaje upornost, odnosno da češće odustaju od stvari koje su počeli raditi.

Zadnjica
foto: Profimedia

TIM ZADNJICA

Muškarci koji preferiraju ženske guze vole red, urednost, organizovanost i pravilnost. Oni ništa ne vole da rade napola i streme uspesima i postignućima. Mnogi muškarci koji pripadaju timu zadnjice bave se preduzetništvom što je u skladu s njihovom potrebom da im u životu sve bude složeno.

Shodno svojoj ambicioznosti, znaju da budu vrlo uporni i odlučni što timu ljubitelja grudi neretko nedostaje. Ono što muškarcu koji na ženi prvo primeti guzu zna da nedostaje je - opuštenost i spontanost. Zato će mu odgovarati partnerka koja je po prirodi opuštenija i koja će i njega naučiti kako da se opusti.

Bonus video: SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

09:19

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.