OVIM DANIMA ŽENE SU NAJRASPOLOŽENIJE ZA SE*S: Muškarci, SAD ILI NIKAD
Ilustracija, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

MORATE ZNATI

OVIM DANIMA ŽENE SU NAJRASPOLOŽENIJE ZA SE*S: Muškarci, SAD ILI NIKAD

Muškarci, dobro obratite pažnju

Objavljeno:

Muškarci, dobro obratite pažnju na ove dane, tada su vaše dame najraspoloženije za seks.

Kao što svi verovatno dobro znaju, postoji gomila nehormonskih faktora koji utiču na seksualni nagon. Dobro je utvrđeno da se libido s godinama smanjuje, naročito nakon menopauze. Ali pregršt studija koje su pokušavale da posmatraju promene hormonalnih nivoa i seksualne želje tokom mesečnog ciklusa uglavnom su se pokazale neuverljivima. Sve dok studija objavljena 2013. u časopisu Hormones and Behavior 2013. nije pronašla dokaze o korelaciji između ta dva faktora, piše The Guardian.

Dakle, ako žene nisu raspoložene za seks vikendom, to nije problem. Najnovije istraživanje kaže da postoji veza između vođenja ljubavi i dana u nedelji ili mesecu.

seks
foto: Jiri Schott / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

Na ženski libido utiču razni spoljni, ali i unutrašnji faktori, dok je, čini se, muška želja za seksom uvek ista, snažna i uvek izražena. Ukoliko ste mislili da su žene za seks raspoložene vikendom, onda ste se prevarili. Zapravo u pitanju su specifični dani u mesecu. Najjači libido je neposredno pre i za vreme plodnih dana, tačnije, vrlo brzo nakon završetka “onih dana”.

Međutim, osim hormona, na želju za seksom utiče veliki niz faktora, a između ostalog i to koji je dan u nedelji. Istraživanje sprovedeno na velikom uzorku slobodnih i žena u ozbiljnim vezama otkrilo je da će slobodne žene najprije voditi ljubav ponedeljkom i sredom, dok one u vezi akciju ostavljaju za petak ili subotu, prenosi Večernji list.

Bonus video: ZORANA BEŽI IZ RIJALITIJA NAKON SEKS SKANDALA: Drama u jeku, obezbeđenje pripravno!

00:08

ZORANA BEŽI IZ RIJALITIJA NAKON SEKS SKANDALA: Drama u jeku, obezbeđenje pripravno!

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.