PROVERITE KOJI STE ZNAK U PSEĆEM HOROSKOPU: Emotivni MOPS ili NEUSTRAŠIVI rotvajler, IZNEVEROVAĆETE sličnostima
Psi, Foto: Profimedia

pseći horoskop

PROVERITE KOJI STE ZNAK U PSEĆEM HOROSKOPU: Emotivni MOPS ili NEUSTRAŠIVI rotvajler, IZNEVEROVAĆETE sličnostima

Neki psi su sa svojim karakteristikama i više nego slični ljudima.

Objavljeno:

Ukoliko ste se pitali koji pas bi odgovarao vašem horoskopskom znaku i vašoj ličnosti, evo odgovora:

Ovan - nemački ovčar

Kao vatrenom znaku koji je uvek u pokretu, vašoj ličnosti odgovara nemački ovčar, poznat kao pas koji laje, ali ne ujeda bez razloga, slično vašoj iskrenoj prirodi. Vi ste lojalni čuvari.

Bik - baset

Svemir ima pet poruka za svaki horoskopski znak! Evo kako da budete srećniji i uspešniji

Sladak, ali tvrdoglav. Ovo opisuje Bikove i neke rase pasa, kao što je baset. Ova simpatična rasa, karakteristična je po svojim tužnim očima i dugim ušima.

Blizanci - sibirski haski

Potrebno vam je da svi znaju šta mislite, kako se osećate i šta vas uznemirava. Slično haskiju, napredujete i cvetate u pravom okruženju i zajednica vam je veoma važna.

Rak - mops

Emotivni ste, pomalo zavisite od drugih, volite svoj krug ljudi, kad ga jednom oformite. Uživate u udobnosti doma, kao i mops. Tip ste osobe koja "pušta korenje".

Mops
foto: Printscreen/Youtube/ SchnüffelSchnuten

Lav - pomeranac

Volite da budete u centru pažnje, nemoguće je ne primetiti vas, ponekad lajavi, strastveni ste i lojalni, a oni koji to ne vide u vama, ljuto će se prevariti.

Devica - pudla

Od onih malih, do visokih i ekstravagantno podšišanih manekena, odlikuju se izuzetnom inteligencijom, kao i device, poznate po svojoj mentalnoj agilnosti, lojalnosti i pedantnosti.

Vaga - labrador

Kao i svaki labrador, volite ravnotežu i mir u svom životu, nezamenljivi ste timski radnik, jer možete da spojite nespojivo, da pronađete nešto zajedničko sa svima.

Škorpija - rotvajler

Kad se jednom fokusirate na nešto što ste sebi zadali, više ne možete da se zaustavite i preorijentišete. Neustrašiv, visoko inteligentan pas, snažan i kad ugrize, ne pušta.

Rotvajler
foto: Profimedia

Strelac - border koli

Vi ste hrabri, puni života i uvek spremni za avanturu. Strelčevi i koliji su jednako aktivni i puni energije, jer postoji sličnost u mentalnoj i fizičkoj agilnosti.

Jarac - kane korso

Svim srcem ste za naporan rad i red. Veoma ste disciplinovani, želite da postignete uspeh i dokažete sebe, vi ste kane korso, mirni, hrabri i dostojanstveni.

Vodolija - čau čau

Vodolije su statistički jedan od najređih znakova, koje odlikuje individualnost, genijalnost, jedinstvenost, a takav je i čau čau, od grive do plavog jezika.Ribe - čivavaBezuslovna ljubav je najmanje što možete čivavi, a i svakoj Ribi, da pružite. Čivave su zaštitnički nastrojene, ponekad nesvesne svoje veličine, pomalo tvrdoglave, ali vrlo srčane i emotivne - navode na jednoj Instagram stranici, posvećenoj ljubimcima.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.