OVI ZNAKOVI HOROSKOPA SU SKLONI PASIVNO-AGRESIVNOM PONAŠANJU: Ako primetite OVO kod njih, bežite glavom bez obzira
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

OVI ZNAKOVI HOROSKOPA SU SKLONI PASIVNO-AGRESIVNOM PONAŠANJU: Ako primetite OVO kod njih, bežite glavom bez obzira

Dobra vest je da možda postoji razlog zašto neka osoba pokazuje ćudljiv temperament, a to je horoskopski znak u kom su rođeni

Objavljeno: 09:02h

Svi znamo nekoga ko nije mnogo otvoren u vezi svojih osećanja. Možemo da osetimo zadršku u njihovom tonu ili stavu, ali nam neće reći jasno i glasno ono što im smeta, a to je uobičajen oblik pasivno-agresivnog ponašanja.

Dobra vest je da možda postoji razlog zašto neka osoba pokazuje ćudljiv temperament, a to je horoskopski znak u kom su rođeni.

Kako navodi Yahoo, osobe rođene u šest znakova Zodijaka najčešće nisu direktni komunikatori, pa stoga naginju ka pasivnoj-agresiji.

6. Lav

Lav je znak koji impulsivno reaguje i želi da bude u centru pažnje.

- Umesto da se direktno suoče sa problemom, Lavovi će se verovatno pasivno pozabaviti njim, jer to održava dramu živom i stavlja ih tačno tamo gde žele da budu, a to je centar pažnje - ističe astrolog Sofija Adler.

5. Vodolija

Vodolija je izuzetno pametna i oštrumna; ona se ne plaši da uđe u žestoku diskusiju, ali često misli da je bolja od drugih.

- Vodolija se verovatno neće ni truditi da se bavi problemom, jer ne misli da je vredan njihovog vremena - objašnjava Adlerova.

4. Rak

Muškarac, Bes, Žena, Svađa, Veza
foto: Profimedia

Rakovi su nadareni empatijom, ali su veoma uvredljivi ako im osećanja nisu uzvraćena.

- Oni se neće žaliti ukoliko ne mogu da reše problem, već će se umesto toga upustiti u pasivnu agresivnost i davati neprijatne komentare - navodi astrolog.

3. Bik

Bikovi su neverovatno tvrdoglavi, ali iznad svega cene svoj komfor.

- Veća je šansa da će izbeći konfrontaciju i frustrirano se ponašati umesto da se pozabave problemom. Pokazivaće suptilne znake, verujući da će osoba kojoj su upućeni magično da shvati da nešto nije u redu - obrazlaže astrolog Sofija Adler.

2. Ribe

Ribama je mnogo lakše da osete emocije, nego da ih izraze.

- Oni su prevviše senzitivni da bi ulazili u raspravu. Kad su povređeni brane se pasivno-agresivnim ponašanjem, ali, ako se izvinite brzo zaboravljaju - govori Adlerova.

1. Vaga

Vage izrazito cene harmoniju i diplomatske odnose, te u širokom luku zaobilaze svađu.

- Vage daju prioritet tuđim emocijama, ali ukoliko dođe do rasprave budite sigurni da će vas naterati da se izvinite - naglašava astrolog.

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.