PODZNAK MOŽE ITEKAKO DA UTIČE NA VAŠU LIČNOST: Zavirite DUBOKO u VAŠ UM i otkrijte TAJNE za koje niste IMALI POJMA
Horoskop, Foto: Profimedia

PODZNACI U HOROSKOPU

PODZNAK MOŽE ITEKAKO DA UTIČE NA VAŠU LIČNOST: Zavirite DUBOKO u VAŠ UM i otkrijte TAJNE za koje niste IMALI POJMA

Podznak ili ascendent je znak koji se uzdiže na horizontu u trenutku vašeg rođenja i može doneti dodatne nijanse i osobine vašem ličnom profilu.

Objavljeno:

Vaš horoskopski znak predstavlja osnovni deo vaše ličnosti, ali postoji još jedan važan aspekt koji može baciti svetlo na vaš karakter - podznak.

Podznak ili ascendent je znak koji se uzdiže na horizontu u trenutku vašeg rođenja i može doneti dodatne nijanse i osobine vašem ličnom profilu. On igra ključnu ulogu u tome kako se predstavljate svetu i kako pristupate životu. On može uticati na vašu spoljnu pojavu, stil komunikacije, pristup izazovima i interakciju s drugima.

Indija, Devojka, Indijska devojka, Horoskop
foto: Profimedia

Evo nekoliko primera kako podznak može uticati na vašu ličnost:

Ovan podznak: Energični i odlučni, često izgledate samouvereno i neustrašivo. Vaša borbenost i energija mogu vas učiniti vođom u mnogim situacijama.

Bik podznak: Sa ovim podznakom, verovatno emitujete mir i stabilnost. Imate prirodan šarm koji vas čini privlačnim za druge.

Blizanci podznak: Svestrani i komunikativni, često možete brzo uspostaviti konekciju s različitim ljudima. Vaša znatiželja vas vodi k stalnom učenju i istraživanju.

Rak podznak: Sa ovim podznakom, možete izgledati empatično i pažljivo. Vaša emocionalna osetljivost čini vas sjajnim slušateljem i podrškom drugima.

Lav podznak: Karizmatični i puni samopouzdanja, vaša prisutnost u prostoru privlači pažnju. Imate tendenciju da težite biti u centru pažnje.

Devica podznak: Pedantni i analitični, često imate talent za organizaciju i rešavanje problema. Vaš pristup detaljima čini vas vrednim saradnikom.

Vaga podznak: Harmonični i ljubazni, težite ka ravnoteži i izbegavanju konflikata. Imate sposobnost pregovaranja i donošenja odluka u interesu obe strane.

Škorpija podznak: Intenzivni i misteriozni, vaša privlačnost leži u vašoj dubokoj emocionalnosti. Vaša strastvenost može biti magnet za druge.

Strelac podznak: Slobodni duhovi i avanturisti, često izgledate optimistično i inspirativno. Vaša otvorenost za nove iskustva privlači ljude prema vama.

Jarac podznak: Ambiciozni i odgovorni, vaša posvećenost ciljevima čini vas pouzdanim liderom. Imate tendenciju da izgledate ozbiljno i kontrolisano.

Vodolija podznak: Originalni i nekonvencionalni, vaša inventivnost privlači pažnju drugih. Težite ka društvenoj promeni i inovacijama.

Ribe podznak: Sa ovim podznakom, verovatno izgledate osetljivo i intuitivno. Vaša empatija prema drugima čini vas podrškom u teškim vremenima.

46:47

Moj znak prelazi u podznak posle tridesete? Najveća glupost!

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.