PIJTE ČAJ OD OVE BILJKE 3 PUTA DNEVNO I ZABORAVITE NA CELULIT: Izgledaćete kao MILION DOLARA (RECEPT)
Čaj sladić, Foto: Printscreen/Youtube

efikasno

PIJTE ČAJ OD OVE BILJKE 3 PUTA DNEVNO I ZABORAVITE NA CELULIT: Izgledaćete kao MILION DOLARA (RECEPT)

Prvo i osnovno važno je da se krećete jer samo tako možete ubrzati cirkulaciju i pomoći svom telu pri razbijanju nakupljenih toksina, a uz pomoć ovog čaja možete dovesti liniju do perfekcije

Objavljeno:

Sve žene se bore sa celulitom, ali ako vam je usporen metabolizam i cirkulacija, onda možete da radite milion i jednu stavar, neće vam pomoći. Zbog toga je važno da ubrzate ove dve stvari.

Naravno, to je skoro pa nemoguće ukoliko ne ustajete sa stolice u toku dana. Da biste se izborile sa celulitom, protiv kog zaista niko ne treba da ima išta protiv, ali definitivno nije zdravo, jer su to zapravo deponije toksina koji nisu napustili vaše telo, onda je neophodno da se krećete.

Celulit
foto: Profimedia

Nekada ni to nije dovoljno zato u pomoć prizivamo dobru hidrataciju, a sladić, može pomoći da se ubrza metabolizam i reguliše apetit, zbog čega je dobar izbor ako patite od zadržavanja tečnosti.

Pored toga, ova biljka ima blagi sedativni efekat. Imajte na umu da može biti važan saveznik u „borbi“ protiv celulita, ali sam po sebi ne čini čuda. Trebalo bi da bude deo sistematskog holističkog tretmana i da prati zdravu ishranu, vežbanje i lokalnu negu.

Kako konzumirati sladić:

Šaku listova ili koren sladića prelijte sa 3 čaše vode i ostavite da proključa. Kada odstoji 15 minuta procedite. Pijte po jednu čašu svakog jutra, u podne i uveče. Čaj od sladića je prijatan za piće, bez dodatka šećera i sa kockicama leda.

Listove sladića osim za pripremu čaja možete sitno iseckati i dodavati u salate i voćne deserte.

STOKO, JEL MOGUĆE DA TOLIKO JEDEŠ! Višnja Petrović za Kurir TV otvorila dušu: GASIM SVETLA NA NASTUPIMA DA SE NE VIDI CELULIT:

01:46

STOKO, JEL MOGUĆE DA TOLIKO JEDEŠ! Višnja Petrović za Kurir TV otvorila dušu: GASIM SVETLA NA NASTUPIMA DA SE NE VIDI CELULIT

(Espreso/ Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.