POZNATA GLUMICA SMRŠALA 20 KILOGRAMA PA SE SKINULA U TANGA KUPAĆI: Kada je vidite ispašće vam VILICA (FOTO)
Eva Longorija, Foto: printscreen/Instagram/evalongoria

vrelo telo

POZNATA GLUMICA SMRŠALA 20 KILOGRAMA PA SE SKINULA U TANGA KUPAĆI: Kada je vidite ispašće vam VILICA (FOTO)

Poznata glumica smršala pa pokazala svoju savršenu pozadinu

Objavljeno:

Glumica i producentkinja Eva Longorija Baston letuje u Marbelji sa suprugom Hoseom Antonijem Bastonom i njihovim sinom Santjagom Enrikeom. Na slikama koje ćete videti nema fotošopa. Svetska izgleda upravo ovako kakva je prikazana na fotografijama.

Eva Longorija Baston odabrala je za ovo leto jednodelni kupaći kostim koji ima upadljiv dekolte,a i tanga detalj pa je skoro podjednako izazovan kao i ostali modeli za plažu. Letnji šešir je sjajan modni asesoar, a pritom i štiti od sunca.

1 / 3 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U sjajnoj je formi Eva Longorija Baston koja možda odudara od standarda navodno idealnog izgleda koji ne toleriše celulit, ali ni bilo kakav drugačiji izgled sem onog koji mogu da ponude filteri na društvenim mrežama.

Estetski je celulit daleko manji problem nego što neki umeju da istaknu, a slike poput ovuh su "makar realne" u poređenju sa ispeglanim fotkama. Makar toliko.

Na slikama se može videti i kako glumica izgleda bez šminke što je ona pokazala i nedavno na Instagramu.

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.