SKANDALOZNA REVIJA - MANEKENKE SE PROŠETALE SKORO GOLE PO PISTI: Vidi im se i šta treba i šta ne treba (FOTO/VIDEO)
Model, Foto: Printscreen/ Instagram/ knapekoliwia

vruće

SKANDALOZNA REVIJA - MANEKENKE SE PROŠETALE SKORO GOLE PO PISTI: Vidi im se i šta treba i šta ne treba (FOTO/VIDEO)

Svaka manekanka je bila pokrivena...tu i tamo, kako koja, zapravo neke više, neke manje

Objavljeno:

Nedelja kupaćih kostima u Majamiju poznata je po provokativnim revijama i predstavljanju prilično rizičnih i oskudnih bikinija, ali je jedan brend odneo pobedu i čini se otišao korak predaleko... Definitivno je najskandalozniji šou ovog jula priredio brend Black Tap Project -pistom su prošetale manekenke bez doslovce ičega na sebi, dok su njihove najintimnije delove od radoznalih pogleda skrivali samo komadići lepljive trake.

Modeli različitih oblika tela i veličina, slaveći tako žensku figuru u svakom izdanju, prilično hrabro su profefilovali pistom noseći na sebi samo trake specijalno napravljene ta telo, ostavivši pritom malo toga mašti na volju. Fotografije revije pogledajte u našoj galeriji.

Svaka manekenka imala je drugačije pozicionirane trake, neke su ih imale više, neke manje, neke su nosile i ukrase u vidu lančića, nitni ili resa, neke su bile oblepljenje klasičnom crnom trakom, dok su druge pak na sebi imale tračice u plavoj, ružičastoj, beloj, zlatnoj boji...

1 / 3 Foto: pbc / Mavrixphoto / Profimedia

Iza Black Tap Project ideje i brenda stoji dizajner Džoel Alvarez iz Majamija, poreklom Kubanac, koji sebe opisuje kao tvorca pravca tape art. Svoje umeće isprva je nudio lokalnim plesačicama - morao je da napravi takav dizajn koji se neće raspasti i sa sigurnošću će prekriti najintimnije zone tela.

Na taj način je usavršio tehniku i izumeo dovoljno kvalitetan i čvrst materijal koji ne može lako da se odlepi. Vremenom je njegov biznis postajao sve popularniji, a na kraju je stigao i do Nedelje mode!

Alvarez je svoju veštinu definitivno pretvorio u unosan poduhvat - on prodaje karte za svoje revije po ceni od 999 dolara, a u cenu je uključeno VIP iskustvo u bekstejdžu, odnosno posmatranje na licu mesta kako stvara svoje kreacije na modelima.

On prodaje i ove lepljive trake za telo na svojoj veb stranici, a cene se kreću od 9, 99 do 29, 99 dolara po dizajnu.

A u kupaćem ili bez njega, neke žene uvek dižu pritisak svojim telom.

VODITELJKA NATAŠA ĐURIČIĆ PROŠETALA KREACIJE MIRJANE MARIĆ: Bivša manekenka ne krije emocije:

01:16

VODITELJKA NATAŠA ĐURIČIĆ PROŠETALA KREACIJE MIRJANE MARIĆ: Bivša manekenka ne krije emocije

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.