LIDIJA VUKIĆEVIĆ OBJAVILA NIKAD VRELIJU FOTOGRAFIJU, KAO TINEJDŽERKA: Ovu kombinaciju retko ko može DA IZNESE(FOTO)
Lidija Vukićević, Foto: Printscreen/ Instagram/ Lidija Vukićević

ZASENJUJE

LIDIJA VUKIĆEVIĆ OBJAVILA NIKAD VRELIJU FOTOGRAFIJU, KAO TINEJDŽERKA: Ovu kombinaciju retko ko može DA IZNESE(FOTO)

Ako ste mislili da je do sada dobro izgledala, tek sada okreće glave i obara vilice po gradu

Objavljeno: 18:06h

Lidija Vukićević nikada bolje nije izgledala. Pratimo njenu karijeru godinama,i ova zanosna glumica definitivno stari bolje od vina. To je dokazala još jednom vrelom fotkom u kupaćem kostimu.

Naša glumica Lidija Vukićević je poznata po tome što vodi računa o zdravoj ishrani i poznato je da redovno trenira. Ali osim stroge discipline, ova prelepa i prezgodna žena voli i da uživa.

Zbog sklonosti ka hedonizmu i zdravom životu Lidija Vukićević često posećuje spa centre, bazene, masaže i slično. Ovog puta nas je zasenila fotografijom u jednodelnom crnom kupaćem kostimu.

Na sebi je imala peškir u koji je umotala svoje prepoznatljive lokne, takođe crne, mačkaste sunčane naočare i lila sedefasti karmin, koji joj savršeno pristaje.

Komentari pohvale su prštali na sve strane, a moramo se složiti, Lidija nikad bolje nije izgledala. Trud i rad na sebi se uvek isplati, a ova glumica je primer. Dijeta Lidije Vukićević je zapravo vrlo jednostavna, samo treba istrajati.

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO:

00:55

ZBOG LEPOTE SAM U HOLIVUDU GUBILA ULOGE! Srpska glumica progovorila o STRAŠNOJ ISTINI u šou biznisu! Oči joj otvorio AL PAĆINO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.