SAMO OVAKO ĆE VAM KUKURUZ ŠEĆERAC BITI UKUSAN I MEK: Morate ga kuvati 10 minuta na ISKLJUČENOM ŠPORETU
Kukuruz, Foto: Printscreen/Youtube/ just.katebake

recept

SAMO OVAKO ĆE VAM KUKURUZ ŠEĆERAC BITI UKUSAN I MEK: Morate ga kuvati 10 minuta na ISKLJUČENOM ŠPORETU

Ako želite da skuvajte najbolji kukuruz šećerac, onda isprobajte ovaj recept

Objavljeno:

Uskoro prolazi sezona kukuruzu šećercu, pa imate još malo vremena da uživate. Kasnije kreće sezona starog kukuruza koji zahteva više vremena za pripremu, ali ne možemo da osporimo das je i on ukusan. Osnovna razlika između mladog i starog kukuruza je u tome što se prvi brže kuva u ne treba mu više od 10 minuta.

Danas vam donosimo još jedan fantastičan trik za kukuruz koji se kuva na isključenom šporetu.

Kukuruz
foto: Printscreen/Youtube/ just.katebake

Sastojci:

2 kašike šećera

1 kašika limunovog soka

6 kukuruza

Priprema:

U šerpu sipajte vodu i ostavite da proključa. Zatim dodajte šećer i sok od limuna, pa mešajte dok se šećer ne istopi. Dodajte očišćene kukuruze, pa poklopite i isključite šporet. Neka se tako kuva nekih 10 minuta.

01:34:49

MAJKE I SNAJKE SE04 VELIKO FINALE

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.