ROKALA SAMO PICU I SLATKIŠE I ZA 8 MESECI SKINULA 25 KILOGRAMA: Kada čujete ŠTA je uradila, nećete verovati (VIDEO)
Žena jede piletinu, Foto: Printscreen/ TikTok/ butterflymegg

zdravlje

ROKALA SAMO PICU I SLATKIŠE I ZA 8 MESECI SKINULA 25 KILOGRAMA: Kada čujete ŠTA je uradila, nećete verovati (VIDEO)

Dijete su sjajna stvar, ali je najbolje kada možemo da jedemo šta god nam padne na pamet i da mršavimo

Objavljeno:

Ovo je san svake žene, da jede a da se ne goji. Ili još bolje, da jede i da mršavi. Naravno, svaka žena je drugačija i kod nekih ovo upali kod nekih ne, ali ova gospođa je za 8 meseci pronašla tajni recept za mršavljenje uz picu i slatkiše.

Naime, TikTokerka Meg, koja stoji iza profila @butterflymegg tvrdi da je smršala 25 kilograma za osam meseci, iako se nije odrekla nezdrave hrane poput pice i burgera.

- Izgubila sam 25 kilograma u razdoblju od osam meseci. Deset godina sam pokušavala da smršam i isprobala sam sve dijete koje postoje, rekla je u videu.

Tvrdi da nijedna pomodna dijeta na nju nije delovala.

@butterflymegg Calorie deficit is the only way to lose weight. You DO NOT need to eliminate any food group. #weightloss #caloriedeficit #weightlossjouney ♬ original sound - ButterflyMegg?| Weightloss

- Sada za ručak jedem čizburger i pileće medaljone sa slatko-kiselim sosom i još uvek gubim na težini, dodala je Meg.

Ona ističe da je tajna u tome što se strogo pridržavala kalorijskog deficita. To znači da nije jela ni pila više kalorija nego što je njeno telo moglo da sagori u jednom danu.

- Još uvek gubim na težini jer sam u kalorijskom deficitu. Pazim da unosim manje kalorija u danu od onoga što moje telo prirodno sagori, zaključila je.

A ova srpska hrana topi salo kao luda, možete da jedete do sutra i da mršavite!

OVA NAMIRNICA JE ZDRAVA, ALI OPREZNO SA NJOM AKO HOĆETE DA SMRŠATE! Nutricionistkinja otkriva kakva ishrana može da produži život:

02:32

OVA NAMIRNICA JE ZDRAVA, ALI OPREZNO SA NJOM AKO HOĆETE DA SMRŠATE! Nutricionistkinja otkriva kakva ishrana može da produži život

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.