EVO KAKO BUBAŠVABE ULAZE U KUĆU: Malo ko je znao za OVO, uteraće vam STRAH U KOSTI kada čujete
Bubašvabe, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

EVO KAKO BUBAŠVABE ULAZE U KUĆU: Malo ko je znao za OVO, uteraće vam STRAH U KOSTI kada čujete

Bubašvabe naseljavaju stanove u potrazi za hranom i vlažnom i toplom sredinom za život i razmnožavanje. Najčešće naseljavaju prostore koji nisu higijenski održavani, gde mogu naći ostatke hrane i razne druge otpatke

Objavljeno:

Malo je pojava koje mogu izazvati osećaj gađenja i straha, kao kada uočimo prisustvo insekata u stanu. Bubašvabe su naročito odvratne i odbojne. Njihova duguljasta crna telašca koja brzo gamižu u potrazi za skloništem, najčešće nas ostavljaju paralisanim od užasa. Ovi insekti nisu samo neprijatni za videti. Njihovo prisustvo u stanu može naneti višestruku štetu, stoga je bitno eliminisati ih u što kraćem roku nakon što ih uočite.

Bubašvabe naseljavaju stanove u potrazi za hranom i vlažnom i toplom sredinom za život i razmnožavanje. Najčešće naseljavaju prostore koji nisu higijenski održavani, gde mogu naći ostatke hrane i razne druge otpatke.

U stanovima ih najčešće nalazimo u kuhinjama i kupatilima, a nije retkost da se uvuku i u električne instalacije, kućišta elektronskih uređaja koji emituju toplotu, oko kanalizacionih, vodovodnih i grejnih cevi itd. Često se zavlače u gipsane plafone i lajsne, između pločica, pukotina u parketu, laminatu.

Bubašvabe
foto: Printscreen/Youtube/ 새해엔치즈

Kanalizacioni putevi su najčešći način na koji bubašvabe prodiru u stanove, ali ovi lukavi insekti dospevaju čak i u solitere gde problem kanalizacije ne postoji, putem ventilacionih otvora. Najmanja pukotina u zidu ili oko pomenutih cevi biće dovoljna da se kroz nju uvuku pljosnata tela bubašvabe.

02:09

NAJBOLJI NAČIN DA SE ZAŠTITITE OD KRPELJA: Samo par kapi ulja tera bube i napasti DALEKO od vas

(Espreso/eko-protect.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.