ROĐENA JE U ZATVORU, A DANAS JE SVI ZNAMO KAO GLUMICU: Primorali su je da RADI OVU STVAR a onda ju je MAJKA DOTUKLA
Lejton Mister, Foto: Prinstcreen/Instagram/itsmeleighton

otkrila

ROĐENA JE U ZATVORU, A DANAS JE SVI ZNAMO KAO GLUMICU: Primorali su je da RADI OVU STVAR a onda ju je MAJKA DOTUKLA

Na ljubavnom planu, zvezde su je zaista "pogledale" blagonaklono. Pre deset godina se zaljubila u američkog srcolomca Adama Broudija, a romansa ih je dovela do tajnog venčanja. Dobili su dvoje dece i zajedno snimili nekoliko uspešnih filmova

Objavljeno:

Glumica Lejton Mister je stekla svetsku slavu ulogom Bler Voldorf u seriji "Tračara". Ona joj je donela i bogatstvo od 16 miliona dolara, kao i top poziciju u Holivudu, uz glavnu zvedu projekta Blejk Lajvli.

Ovakav njen uspeh je malo ko mogao da sanja dok je bila devojčica rođena u zatvoru, nesrećnom sudbinom koju su joj nametnuli njeni roditelji.

Bilo je to 9. aprila 1986. godine, u Teksasu, a njenoj majci je tada ostalo da odsluži još 16 meseci zatvora. Tamo je i vraćena iz porodilišta, a mala Lejton je data na staranje baki.

Otac i majka su joj bili uhapšeni i osuđeni zbog šverca droge, a razveli su se po izlasku iz zatvora. Kad je imala samo deset godina, preslatka Lejton je prvo počela da glumi u dečjim predstavama, a zatim i da se bavi manekenstvom.

Kad se s majkom i dva brata preselila u Njujork, praktično ih je sve već izdržavala. Moćni brendovi poput Ralfa Lorena i Tamagočija su se otimali za nju, pa je posle tri godine prešla u Los Anđeles. Sa 14 godina, već je bila u Holivudu.

Istovremeno je radila i kao manekenka i kao glumica, punih sedam godina, a onda je konačno uspela da dobije ulogu koja će je proslaviti - u "Tračari". Šest sezona i 120 epizoda su uspeh kojim malo ko u njenim godinama može da se pohvali.

Svakog meseca je Lejton slala majci 7.500 hiljada dolara, naročito zabrinuta za brata Leksa koji je kuburio sa zdravljem. Šokirala se kad je saznala da majka potražuje više novca, a da je prethodno poslate pare trošila na skupu kozmetiku i plastične operacije.

Odbila je da pošalje traženu sumu novca, pa ju je majka tužila na osnovu navodnog "usmenog dogovora" da će joj slati 10.000 dolara meseečno. Lejton je uzvratila kontratužbom. Strašna porodična priča završila se sudskom presudom po kojoj glumica ne duguje majci ništa.

Na ljubavnom planu, zvezde su je zaista "pogledale" blagonaklono. Pre deset godina se zaljubila u američkog srcolomca Adama Broudija, a romansa ih je dovela do tajnog venčanja. Dobili su dvoje dece i zajedno snimili nekoliko uspešnih filmova.

Bonus video:

02:27

NATAŠA BEKVALAC U SVOJOJ PETOJ DECINIJI NIKADA IZAZOVNIJA! Pevačica otkrila tajnu svog savršenog izgleda: OVO JE NJEN PLAN

(Espreso/Lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.