SADA JE NJIHOVO VREME, A EVO KAKO MOŽETE DA IH ZAVEDETE: Ove sobine MORATE DA IMATE ako hoćete da OSVOJITE LAVA
Lav, Foto: Nataliia Vzhyshnevska / Panthermedia / Profimedia

astro

SADA JE NJIHOVO VREME, A EVO KAKO MOŽETE DA IH ZAVEDETE: Ove sobine MORATE DA IMATE ako hoćete da OSVOJITE LAVA

Ovo su njihovi ključni aduti. A šta vi treba da uradite da skrenete pažnju "kralja džungle"

Objavljeno:

Narednih mesec dana, sve do 22. avgusta uživaćemo u lavovskoj energiji. A ako ste bacili oko na nekog Lava ili on na vas, trebalo bi da znate da su oni majstori zavođenja.

Obično imaju nekoliko aduta koji im pomažu da privuku pažnju drugih ljudi. Evo nekoliko ključnih koje Lavovi često koriste u procesu zavođenja:

Horoskop, Lav
foto: Shing Lok Che / Panthermedia / Profimedia

Harizma

Lavovi poseduju prirodnu harizmu koja ih čini primamljivim. Njihova harizmatična prisutnost i samopouzdanje često privlače pažnju drugih ljudi.

Smisao za humor

Lavovi su često duhoviti i vole da budu u centru pažnje. Njihov smisao za humor i sposobnost da nasmeju druge ljude često pomaže u stvaranju veza.

Samouvereni su

Lavovi veruju u svoje sposobnosti i vrednost, što ih čini vrlo atraktivnim. Njihovo osećanje sopstvene vrednosti može biti privlačno drugima.

Snažna ličnost

Lavovi su snažni i samouvereni, što ih čini pouzdanima i privlačnima. Oni često znaju šta žele i ne boje se da to pokažu.

Romantični gestovi

Lavovi vole da se izraze kroz romantične gestove i pažnju prema osobi koju žele zavesti. Oni će često uložiti napor da impresioniraju osobu koja im se dopada.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Spremnost da preuzmu vođstvo

Lavovi su vođe po prirodi i često preuzimaju inicijativu u odnosima. Ta njihova odlučnost i samopouzdanje mogu biti veoma privlačni drugima.

Velikodušnost

Lavovi su često velikodušni i pažljivi prema ljudima koje vole. Njihova sposobnost da brinu o drugima i da im pruže podršku može osvojiti srca drugih.

Strast

Lavovi su strastveni u svemu što rade, uključujući i romantične veze. Njihova strast može biti vrlo privlačna i zarazna.

A ukoliko želiš da privučeš pažnju jednog Lava, imamo nekoliko smernica koje će ti pomoći u tome.

Budite samouvreni

Lavove privlače samopouzdane osobe koje znaju šta žele. Pokaži svoju snalažljivost i odlučnost u ostvarivanju svojih ciljeva.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Pohvalite ih

Obožavaju komplimente i pažnju. Izdvoji vreme da primetiš i pohvališ njihove kvalitete, dostignuća i stil.

Budite galantni

Lavovi vole kada su tretirani sa poštovanjem i pažnjom. Budite ljubazni, otvoreni i pažljivi prema njima.

Organizujte interesantne aktivnosti

Lavovi su avanturističkog duha i vole uzbuđenje. Organizuj neku zanimljivu aktivnost koja će ih oduševiti i koja će vam omogućiti da provodite vreme zajedno.

Pokažite empatiju

Iako su Lavovi često hrabri i snažni, takođe im je važno da se osećaju voljeno i podržano. Pokaži im svoju empatiju i razumevanje za njihove osećaje.

Budite iskreni

Lavovi cene iskrenost i autentičnost. Nemoj pokušavati da se pretvaraš ili da igraš igre, već budi iskrena i otvorena prema njima.

Budite zabavni i smeh je ključan

Lavovi uživaju u zabavama i društvenim okupljanjima. Budi zabavna i saosećajna osoba koja će uneti radost u njihov život.

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.