POČINJE VLADAVINA LAVA, A OVIH 5 ZNAKOVA ĆE PROCVETATI: Stižu strast, avantura, ALI I NOVAC!
Horoskop, Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

burno razdoblje

POČINJE VLADAVINA LAVA, A OVIH 5 ZNAKOVA ĆE PROCVETATI: Stižu strast, avantura, ALI I NOVAC!

Astrolozi kažu da je nadolazeće razdoblje u kojem je Sunce u polju Lava posebno srećno za sledeće horoskopske znakove

Objavljeno:

Danas počinje vladavina Lava i stiže vreme strasti, romantike, kreativnosti i samoizražavanja. Trajaće od 23. jula do 22. avgusta, a napraviće pravu pomutnju na astrološkom nebu.

Vladavina Lava ove godine dolazi u posebnom trenutku jer sada sve više planeta kreće retrogradno. Ta snažna retrogradna energija poziva nas da se osvrnemo na prošlost, preispitujemo i razmišljamo o starim problemima koji se sada mogu rešiti.

U sezoni Lava retrogradno stoje Venera i Kiron, dok Merkur usporava u pripremama za retrogradno kretanje. Izdvaja se retrogradna Venera jer ona je planeta ljubavi, dok Lav vlada srcem pa će emocije biti glavni fokus ovog perioda.

Međutim, dani kojima vlada Lav su i dani napredovanja i razvoja, a astrolozi kažu da je nadolazeće razdoblje u kojem je Sunce u polju Lava posebno srećno za sledeće horoskopske znakove, kako piše Story.hr.

Horoskop
Horoskopfoto: Profimedia

Rak

Dok sunce obasjava vašu drugu kuću novca, ličnih poseda i samopoštovanja, osećaćete se primorani da ispunite svoj život stabilnošću, obiljem i zadovoljstvom za kojim ste čeznuli.

Međutim, dok se Venera kreće retrogradno kroz Lava, oživljavate i delove sebe koji su svedeni na nešto površno. Vreme je da se ponovo povežete s onim što hrani vašu dušu i čini da se osećate kao kod kuće.

Takođe, vaša karijera će dobiti zamah, vaš ugled će ojačati i pripremite se da vas obožavanje obasipa na svakom koraku.

Lav

Pripadnici ovog znaka su među onima koji najviše cvetaju u svojoj sezoni, zar ne?

Ove godine, Lav će se osećati drugačije tokom svoje vladavine jer Venera ide retrogradno kroz njegovu prvu kuću, onu ličnog identiteta. Nateraće vas da dobro razmislite o osobi kakva ste nekad bili.

Šta vas je sprečilo u prošlosti? Šta vam nije dopuštalo da se izrazite kako ste hteli? Što vas je navelo da postanete nešto što zapravo niste vi?

Doći ćete do srži onoga što zapravo jeste, a ne onoga što vam je rečeno da jeste! Kako se Sunce u Lavu poravnava s Jupiterom i Uranom u Biku, nalazite se u razdoblju burnih promena kada je u pitanju vaša karijera, kao i slika koju drugi imaju o vama. Menjate se – i vaši se profesionalni ciljevi neizbježno menjaju u tom procesu.

Devica

Sezona Lava za Devicu je razdoblje magičnih protivrečnosti!

Dok Sunce počiva u vašoj duhovnoj i podsvesnoj 12. kući, možda ćete biti manje zainteresovani za učestvovanje u spoljnom svetu. Bićete u svom uglu, okrenutost sebi biće sasvim u redu.

Sada je odlično vreme za vašu samorefleksiju, naročito dok se Venera kreće retrogradno kroz vašu nevidljivu 12. kuću.

Sigurno će biti nekih neočekivanih otkrića, naročito kada Lav pređe Jupiter i Uran u Biku. Dopustite si da se upustite u avanture koje vas izvode iz vaše zone udobnosti i pokazuju vam novi put do samoispunjenja.

Horoskop
Horoskopfoto: Profimedia

Strelac

Pripadnici ovog horoskopskog znaka uvek su raspoloženi za avanturu, a vladavina Lava odvešće ih na neka lepa mesta i u nove izazove.

Dok Sunce sipa vatru u vašu devetu kuću obrazovanja i razvoja, očekuju vas nova iskustva. Ali, neće vam biti lako da im se otvorite jer ćete biti osetljiviji nego inače, a to je jedino što vas koči kada želite da idete dalje i isprobate nešto novo.

Bićete fokusirani na kreativno izražavanje i umetnički razvoj, a ako ste u nedoumici šta da uradite, zapamtite – ako ste dovoljno spremni, imaćete najbolju zabavu u životu! Uživajte u svakom trenutku i ne plašite se nepotrebno.

Vodolija

Vaši odnosi značajno se menjaju tokom vladavine Lava.

Dok Venera u Lavu ide retrogradno kroz vašu sedmu kuću, koja se odnosi na partnerstva, mogli biste otkriti da se bivši ljubavnici, prijatelji i poslovni partneri ponovo pojavljuju u vašem životu.

Mogu postojati nerešeni sukobi koji zahtevaju vašu pažnju, jer će vas pronalaženje rešenja i konačni završetak naučiti puno o vama samima.

Sjajan izvor inspiracije biće vaša porodica, čak i ako postoje nesuglasice, jer će vas svaka situacija podsetiti ko ste, odakle dolazite i koliko daleko morate da idete. Pripremite se za neočekivane promene koje će se dogoditi u vašem privatnom životu jer ste možda spremni da oslobodite prostor za vezu koja će vas naterati da iskočite iz svoje zone udobnosti!

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.