SAMO OVAKO VAM BELO MESO NIKADA NEĆE BITI SUVO: Caka je u 1 SASTOJKU za koji znaju SAMO iskusne DOMAĆICE
Belo meso, Foto: Printscreen/Youtube/Recipetineats

preukusno!

SAMO OVAKO VAM BELO MESO NIKADA NEĆE BITI SUVO: Caka je u 1 SASTOJKU za koji znaju SAMO iskusne DOMAĆICE

Uradite ovo i vaše belo meso nikada neće biti suvo

Objavljeno:

Belo meso je zdravo i ukusno i skoro se svakodnevno nalazi na srpskim trpezama. Naše iskusne domaćice znaju caku uz koju će belo meso uvek biti sočno i slasno, a nikada suvo.

Kada je reč o pripremi belog mesa, postoji nekoliko ključnih saveta. Prvo, važno je da meso bude potpuno odleđeno pre nego što krenete s kuvanjem. Ovo je bitno kako bi se meso ravnomerno skuvao i zadržalo svoju sočnost. Takođe, važno je da meso stavite u ključalu vodu kako biste zadržali njegovu svežinu i ukus.

Belo meso
foto: Printscreen YouTube/Mama Boi's Kitchen

Međutim, ono što čini najveću razliku je dodavanje tajnog sastojka - limunovog soka. Pre nego što dodate belo meso u vodu, jednostavno sipajte jednu kašičicu limunovog soka. Limunov sok će pomoći da meso ostane mekano i sočno, čak i ako niste ispratili prethodna pravila u potpunosti. Tajna leži u kiselosti limunovog soka koja delikatno "razbija" vlakna mesa i doprinosi njegovoj mekoći.

Ovaj jednostavan trik koriste iskusne domaćice kako bi osigurale da njihovo belo meso bude savršeno pripremljeno i neodoljivo sočno. Isprobajte dodavanje limunovog soka prilikom kuvanja belog mesa i uživajte u ukusnom i mekanom obroku koji će oduševiti vaše čulo ukusa.

00:44

Humanitarno kuvanje sa poznatim ličnostima

(Espreso/24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.