OVAJ TRIK ZA LJUŠTENJE ŠARGAREPE OLAKŠAĆE VAM KUVANJE: Lako i JEFTINO, u 3 poteza je SPREMNA za RUČAK (VIDEO)
Šargarepa, Foto: Printscreen/Tiktok/tipsandtrickswithq

savet

OVAJ TRIK ZA LJUŠTENJE ŠARGAREPE OLAKŠAĆE VAM KUVANJE: Lako i JEFTINO, u 3 poteza je SPREMNA za RUČAK (VIDEO)

Uz ovaj jednostavan trik oljuštićete šargarepu nikad brže

Objavljeno:

Na internetu se mogu pronaći različiti korisni saveti koji olakšavau kuvanje. Ako vam je naporno da ljuštite šargarepe, ovo je trik koji će vam olakšati svakodnevnicu!

Priznajemo, neke od njih smo isprobali, a neki su još na čekanju. Ipak, valja na vreme i proceniti šta bi moglo za vas biti korisno, a šta ne.

S obzirom na aktualne vrućine, ali i na to da u ishranu pokušavamo da uvrstimo što više voća i povrća, u potrazi za brzim letnjim receptima naišli smo na jedan baš cool trik koji se može praktikovati u svako doba godine.

Radi se o triku koji pokazuje kako što brže oljuštiti šargarepu.

Prema TikTokeru @TipsandTrickswithQ, ljuštenje velike količine šargarepe ne bi trebalo da bude tako zastrašujući zadatak. I očigledno je sve do vašeg zgloba i kako rukujete priborom.

Naime, video prikazuje kako se ljušti šargarepa tradicionalnom ljuštilicom. Ali videćete u snimku kako ćete je oljuštiti brže i efikasnije pomerajući ljuštilicu napred-natrag bez podizanja sa šargarepe.

Šta mislite, da li je možda ovo biti najbrži (i najlakši) način guljenja šargarepe? Ako nameravate da napravite jelo koje se temelji na šargarepi, kao što su salata sa začinjenom šargarepom ili kolač od šargarepe, ovaj trik će vam sigurno skratiti vreme pripreme.

00:52

DA LI JE 42 MINUTA DOVOLJNO ZA PRIPREMU ĐUVEČA? Ne propustite danas kuvanje sa porodicom Maričević

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.