EVO KOLIKO GODINA NAM ODE NA POSAO: A tek da čujete koliko trošimo u SPAVANJU, ZAMISLIĆETE SE DOBRO
Foto: Csaba Deli / Panthermedia / Profimedia

STATISTIČKI PODACI

EVO KOLIKO GODINA NAM ODE NA POSAO: A tek da čujete koliko trošimo u SPAVANJU, ZAMISLIĆETE SE DOBRO

Na šoping nam "ode" 8,5 godina života, a 3,6 godina nam prođe u jelu i piću

Objavljeno:

Svakog dana obavljamo hiljadu poslova i stvari za koje potrošimo negde više, a negde manje minuta, sati, genaralno vremena. Ako ste se pitali na šta najviše trošimo vremena, "World of Statistics" sproveo je globalnu prosečnu analizu i nedavno je objavio.

Pored posla, gledanja televizora, kupovine, konzumiranja hrane i pića, provođenja vremena na Internetu, možda će vam biti čudan podatak da zapravo najviše vremena, preciznije 26 godina ukupnog života provedemo u spavanju. Nakon spavanja, čak 12 godina utrošimo na poslu, a u gledanju televizora nam prođe 8,8 godina. Na šoping nam "ode" 8,5 godina života, a 3,6 godina nam prođe u jelu i piću.

Iako živimo u Internet eri, statistika pokazuje da provodimo nešto više od tri godine surfujući Internetom. Čak dve godine života vam prođu u sastancima, a podatak interesantan ženama je da im čak godinu i po dana prođe u šminkanju. Iako vam se čini da vam najviše vremena prolazi u putovanju s posla i od posla, svega 60 dana života utrošite na prevoz. U fizičkoj aktivnosti nam prođe 1,2 godina života, a u vođenju ljubavi 117 dana. Posebno je zanimljivo da muškarci u životu doživljavaju vrhunac 9 sati, dok žene ceo život u zadovoljstvu uživaju tek 1 sat.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.