TRENER OBJASNIO KAKO DA IMATE SAVRŠENA STOPALA KAO MARGO: Zbog SCENE koja je zaludela SVET, otkrio TAJNU (VIDEO)
Stopala Margo Robi, Foto: Printscreen/ Youtube/ Entertainment Access

privlačno

TRENER OBJASNIO KAKO DA IMATE SAVRŠENA STOPALA KAO MARGO: Zbog SCENE koja je zaludela SVET, otkrio TAJNU (VIDEO)

Leto je,svi želimo da nam stopala u sandalama izgledaju fantastično, evo i kako

Objavljeno:

U sada već poznatoj sceni iz filma "Barbi", Margo Robi izuva svoju pink štiklu a stopalo joj ostaje uspravljeno, savršeno glatko, sa malo izdignutim prstićima, kao kod prave barbike, i malo je reći da su ljudi odlepili.

Slika je izazvala divljenje obožavatelja "Barbie" na društvenim mrežama, a mnogi su komentarisali koliko su stopala Margo Robi "lepa".

Evo kako da imate takva stopala

Ali osim pedikira, možda se pitate kako možete dobiti savršeno tonirana stopala baš kao i sama Margo.

Met Roberts, lični trener Adel i Naomi Kembel, otkrio je savršeni trening koji će ojačati i tonirati vaša stopala. Jedan od saveta Meta Robertsa, koji nas je najviše iznenadio, jeste da nošenje cipela može učiniti vaša stopala "lenjim". Umesto toga, on predlaže da što više idete bosi po kući.

- Moramo da stimulišemo mišiće u svodu stopala kako bismo osigurali da oni ne oslabe i ne kolabiraju, jer nošenje cipela pruža laku podršku i pomoć, rekao je on.

Još jedan savet koji gospodin Roberts ima za savršeno tonirana stopala je redovno vežbanje svodova. Da biste to uradili, kaže da treba da sednete i da budete bosih nogu, zgrabite peškir i stavite ga na pod. Zatim pokušajte da stisnete peškir ispod stopala povlačeći nožne prste prema sebi, dok prste usmeravate pravo.

- Zamislite da spuštate šake ravno na površinu i skupljate ih u dlanovima kao da grabite peškir. Radite to isto, samo koristeći stopala. Ponavljajte dok ne osetite umor, a zatim se odmorite i istegnite stopala pre nego što ponovite nekoliko serija.

Potrebna je i masaža

LIčni trener slavnih takođe predlaže jednostavno masiranje lukova. To možete učiniti ručno ili koristeći tenisku lopticu, a potrebno je da stojite i izvodite kružne pokrete oko luka.

- Ovi pristupi vežbanju i mobilizaciji stopala uz pomoć pokretanja neke tečnosti daće najbolje šanse za neke promene.

Vežbanje podizanja predmeta nožnim prstima i vežbanje listova takođe vam mogu pomoći da ojačate stopala, kaže lični trener Li Mičel iz Glosteršira.

- Vežbe podizanja klikera mogu poboljšati spretnost i snagu prstiju; stavite klikere ili male predmete na pod i koristite nožne prste da ih pokupite i stavite u neku posudu. Podizanje listova takođe može doprineti toniziranju stopala angažujući mišiće i na listovima i na stopalima. Za ovu vežbu, morate stajati sa stopalima u širini kukova, podignuti se na prste, zadržati se na trenutak i zatim se spustiti nazad.

Takođe predlaže vežbe podizanja prstiju

Da biste uradili ovu vežbu, sedite ili ustanite, a zatim podignite nožne prste dok držite pete na podu, a tokom vremena postepeno povećavajte broj ponavljanja. Nastavite ovo tako što ćete pokušati da raširite nožne prste što je više moguće i opustite ih pre nego što ponovite.

Ali lični trener kaže da je važno zapamtiti da je svako jedinstven i da će rezultati varirati u zavisnosti od vašeg nivoa kondicije.

KAKO SE REŠITI NESANICE? Sertifikovani trener spavanja otkrila šta OBAVEZNO IZBEGAVATI ako želimo miran i kvalitetan san:

05:57

KAKO SE REŠITI NESANICE? Sertifikovani trener spavanja otkrila šta OBAVEZNO IZBEGAVATI ako želimo miran i kvalitetan san

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.