NEPTUN 30. JUNA KREĆE RETROGRADNO: Biće LUDO i NEZABORAVNO, pogotovo OVOJ GRUPI LJUDI, vežite se trajaće JAKO DUGO
Foto: Profimedia

astro kutak

NEPTUN 30. JUNA KREĆE RETROGRADNO: Biće LUDO i NEZABORAVNO, pogotovo OVOJ GRUPI LJUDI, vežite se trajaće JAKO DUGO

Neptun se okreće retrogradno od 30. juna čak do 6. decembra 2023. u znaku Riba

Objavljeno:

Neptun je vladar vode, duhovnosti, intuicije, kreativnosti, iluzija, obmana, snova, umetnosti, fantazije, zabave i supstanci koje menjaju um. Kad god je Neptunova energija jaka, ona baca veo na ljudsko rasuđivanje, što ponekad može stvoriti maglu ili konfuziju.

Neptun to čini jer želi da pogledamo dalje od našeg spoljašnjeg sveta i da se preselimo u naš unutrašnji svet radi preuzimanja kormila u svoje ruke. Kada je spoljni svet maglovit, Neptun nas podseća da je jedino mesto kome možemo da se okrenemo jeste unutar nas.

Svemir, Astronaut, Planete, Galaksija
foto: Profimedia

Međutim, kada Neptun uđe u retrogradno stanje, veo se podiže i mi se suočavamo sa istinom. Iluzije se ruše, a prevare se razotkrivaju. Retrogradni Neptun može otkriti neistine ili stvari koje možda nismo želeli da vidimo. Ako smo koristili neke "neptunske" poroke da pobegnemo od stvarnosti ili zaobiđemo istinu, retrogradni Neptun može biti vreme kada treba da se probudimo i suočimo sa stvarima.

Retrogradni ciklus Neptuna u 2023. godini

Konkretno ovaj ciklus retrogradnog Neptuna će nas voditi da se osvrnemo na događaje od 4. decembra 2022. da vidimo da li treba da gledamo na stvari sa zdravom dozom realnosti.

Možda ćemo morati da skinemo ružičaste naočare i suočimo se sa istinom. Pošto je Neptun retrogradan u svom vladajućem znaku Riba, mi ćemo iskusiti najdublji i najpotpuniji izraz Neptunove energije. Na ličnom nivou, možda ćemo primetiti da se netpunska pitanja sa kojima smo se bavili u decembru 2022. na neki način vraćaju.

Svemir, Astronaut, Planete, Galaksija
foto: Profimedia

Takođe možemo iskusiti:

  • Kreativne blokade
  • Preispitivaćemo naš spiritualni put
  • Naučićemo lekcije vezane za bezuslovnu ljubav
  • Dobićemo jedan šamar realnosti
  • Tajne će biti otkrivene

Određeni horoskopski znaci, uključujući Ribe, Raka, Škorpiju, Bika i Jarca, mogu istrpeti izraženiji uticaj retrogradnog Neptuna zbog svojih pozicioniranosti na astrološkom planu.

PEVAČ JE DOŠAO DA PROMOVIŠE PESMU, A POSTAO DEŽURNI ASTROLOG NA RADIJU: Komunikacija sa ljudima je lakša jer znam osnove horoskopa:

00:59

PEVAČ JE DOŠAO DA PROMOVIŠE PESMU, A POSTAO DEŽURNI ASTROLOG NA RADIJU: Komunikacija sa ljudima je lakša jer znam osnove horoskopa

(Espreso/ Forever conscious)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.