ASTROLOZI OBJAVILI KOJU SU SREĆNI DATUMI U JULU: Novac će PADATI sa neba, možete se i OBOGATITI
Ilustracija, Foto: Photopotam / Alamy / Alamy / Profimedia

paŽnja

ASTROLOZI OBJAVILI KOJU SU SREĆNI DATUMI U JULU: Novac će PADATI sa neba, možete se i OBOGATITI

Astrolozi otkrivaju koji dani će biti najuspešniji za nas, pa ih zapišite

Objavljeno:

Jul 2023. doneće mnogo pozitivne energije i dinamike, ali biće i izazovnih dana. Biće znakova kojima će dobro ići na planu finansija, neki će biti srećniji od drugih, ali kojih datuma valja započinjati išta kako bismo povećali šanse za uspeh?

Astrolozi otkrivaju koji dani će biti najuspešniji za nas, pa ih zapišite.

2. jul – kvadrat Venere i Urana

Ovo je prilično dobar dan za početak novog posla, ali i novu inspiraciju. Ovo će biti dan snage, nove energije i sklada.

7. jul – ogledalo

7. 7. će biti pod kontrolom broja 7. Broj 7 donosi nam čistu sreću, pomaže u mnogim stvarima, donosi nam nove ljude u život, nove želje, veru u sebe, dobro raspoloženje, prosperitet.

10. jul – opozicija Merkura i Plutona

Horoskop, Astrologija
foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Opozicija ovih planeta je veoma jaka. 10. jul donosi romantiku, flert, poslovnu saradnju, motivisanost, dobru komunikaciju, početak nove saradnje... Ako imate nekoga s kim želite da okončate svađu i nesuglasice, ovo je idealan dan za pomirenje. Načinite prvi korak i višestruko će vam se isplatiti. Idealan dan za dijalog, pregovore, pozitivnu energiju.

11. jul – Merkur ulazi u Lava

Ulazak Merkura u znak Lava je pogodan za finansijski aspekt. Ako želite da potrošite ili uložite novac, ovo će biti dobar dan za to. Čak i ako želite nešto da kupite, ovo je pravo vreme.

20. jul – opozicija Mars/Saturn

Mars i Saturn biće u stabilnom aspektu – opoziciji. Ove planete će se naći na suprotnim stranama Zemlje, što će doneti talas jake i pozitivne energije, inspiracije, motivisanosti... Život se menja nabolje, a i naše mentalno stanje.

22. jul – opozicija Sunca i Plutona

Sunce i Pluton su dva najudaljenija objekta u Sunčevom sistemu, te su jako retko u sukobu. Baš zato je ovo jako interesantno sa astrološkog aspekta. Ovaj datum proći će u znaku dobrog raspoloženja i pozitivne energije. Sunce i Platon oslobađaju od depresivnih misli, sumnji, ogorčenosti i pozitivno utiču na samopouzdanje.

28. jul – Merkur ulazi u Devicu

Merkur u Devici ostaje do 4. oktobra i tamo će se osećati odlično! Ovo je odličan datum za finansije, tako da bi trebalo taj dan da radite, učite, saznajete... A ovaj period je dobar i za komunikaciju s ljudima, ne samo za finansije.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.