BAKA VERA PODELILA SAVET KOJI SVAKA DOMAĆICA MORA DA ZNA: Ubacite OVO u VEŠ MAŠINU i stvari će MIRISATI JOŠ BOLJE
Veš mašina, Foto: Printscreen/Facebook

trik

BAKA VERA PODELILA SAVET KOJI SVAKA DOMAĆICA MORA DA ZNA: Ubacite OVO u VEŠ MAŠINU i stvari će MIRISATI JOŠ BOLJE

Čišćenje i korišćenje kućnih aparata može postati mnogo lakše zahvaljujući mudrosti pređašnjih generacija

Objavljeno:

Jedan od trikova je da ubacite limun i određeni tajni sastojak u mašinu za pranje veša. Zbog čega? Ovaj bakin trik rešava ovaj dosadni problem.

Baka Vera je otkrila jednu od svojih najproverenijih metoda za čistu kuću. Njen trik je izuzetno jeftin i efikasan. Možete ga koristiti sa samo dve svakodnevne stvari.

Veš mašina, Veš, Odeća, Pranje veša, Pranje odeće
foto: Profimedia

Bakin način da se reši mirisa buđi u veš mašini

Neprijatan miris koji ispušta mašine za pranje veša je čest problem domaćica. Međutim, ovaj miris buđi se može lako i brzo ukloniti.

Influenserska baka je sa svojim pratiocima podelila revolucionarni način čišćenja mašine za pranje veša. Da biste ga koristili, sve što vam je potrebno je limun i pasta za zube.

Loš miris koji dolazi iz mašine za pranje veša povezan je sa stalnom vlagom. Može se pogoršati ako se mokar veš duže vreme ostavi u bubnju.

Mašina za veš, Veš mašina
foto: Profimedia

Kako se osloboditi neprijatnog mirisa iz mašine za pranje veša? Prema savetu bake, dovoljno je da limun isečete na pola i izvadite semenke. Zatim, isečenu stranu citrusa treba namazati pastom za zube (oko supene kašike).

Nakon što premažete limun, ubacite ga u prazan bubanj mašine za pranje veša. Ostaje samo da uključite mašinu za pranje veša za brzo pranje sa veoma toplom vodom.

Na kraju ciklusa, vaša mašina za pranje veša će biti čista i mirisati sveže. Ovaj metod nije samo jeftin i jednostavan za upotrebu. Takođe je veoma efikasan. Vredi iskoristiti savet ove bake.

00:56

EKIPA MAJKE I SNAJKE POMOGLA U OSTVARENJU CILJA MALE NINE: Donirana 300 krofni i novčana pomoć za lečenje njenog oca

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.