OVAKO ĆETE SE REŠITI BUVA U KUĆI BEZ I JEDNE HEMIKALIJE: Odmah to uradite dok nije nastala NAJEZDA
Buva, Foto: GAETAN BALLY / KEYSTONE-SDA-ATS AG / Profimedia

morate znati

OVAKO ĆETE SE REŠITI BUVA U KUĆI BEZ I JEDNE HEMIKALIJE: Odmah to uradite dok nije nastala NAJEZDA

Buve u kući nisu retka pojava, a ovo je rešenje koje ih tera

Objavljeno:

Buve u kući se pojavljuju iz različitih razloga. Svakako da nikome nije prijatno da su prisute u domu, te je neophodno odmah ih se rešiti!

Ako se buve pojavljuju u stanu, onda to uopšte ne znači lošu sanitarnu situaciju: insekti se mogu pojaviti u stanu gde je savršena čistoća. Stoga, domaćice koje su suočene sa problemom traže ne samo načine da ga reše, već i metode prevencije.

Među mnogim sredstvima koja mogu ukloniti buve, narodne metode su najpopularnije.

Važno! Pre početka borbe protiv insekata, vredi temeljno očistiti prostorije kuće i ukloniti prehrambene proizvode sa otvorenih prostora.

soda
foto: Profimedia

Možete ukloniti buve iz stana solju. Za tu svrhu potrebno je uzeti so fine frakcije. Rasuto je po podnim daskama, po tepisima i u prostorima kao što su kupatila i toaleti.

Soda se koristi za teranje mnogih buba, a u ovom aslčaju koristi se na isti način kao i so. Ova suva supstanca se može koristiti za tretiranje nameštaja i mesta gde kućni ljubimci spavaju (ako ih ima). Buve, udišući male čestice sode, gube sposobnost disanja i umiru. Prašak morate ukloniti tek nakon 3-5 dana: ovaj put će biti dovoljno da svi insekti okuse "dobrote".

Pažnja! Da biste poboljšali efekat, možete mešati jednake proporcije soli i sode.

03:58

ČETVRTAK JE BIO DAN ZA PREBIJANJE, U SVAKOM OBROKU SU BILE BUBE Ispovest eks stanara CZ Đorđa Vasiljevića: OVO KAŽE ZA LEGIJU

(Espreso/Fondeco)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.