OSIM ŠTO PREČIŠĆUJE VAZDUH, VERUJE SE DA OVA BILJKA DONOSI NOVAC I SREĆU U DOM: Evo kako je MORATE ODRŽAVATI
Zlatna puzavica, Foto: Printscreen YoouTube/seraphlight1

sjajno

OSIM ŠTO PREČIŠĆUJE VAZDUH, VERUJE SE DA OVA BILJKA DONOSI NOVAC I SREĆU U DOM: Evo kako je MORATE ODRŽAVATI

Zlatna puzavica je savršena za detoksikaciju kuće

Objavljeno:

Biljka koja donosi novac i sreću, poznata kao „Zlatna puzavica“ je savršena za svaki dom. Ova biljka je odlična jer se održava zaista lako i ne traži nikakvu posebnu brigu.

Biljka koja donosi novac ne samo da će učiniti da vaš dom izgleda neverovatno, već će takođe pročistiti vazduh u vašem domu, a to će vam doneti i dobro zdravlje.

Cveće, Biljke, Zlatna puzavica
foto: Printscreen YouTube/seraphlight1

Ova neverovatna biljka može pomoći vašem telu. Učiniće pravu detoksikaciju jer može da apsorbuje formaldehid i mnoge hemikalije koje su štetne za ljudski organizam. Biljka je izuzetno dekorativna. Možete je posaditi u visećoj korpi i dozvoliti dugoj lozi da stvori zelenu “zavesu” na vašem zidu. Još jedna neverovatna činjenica o ovoj biljci je ta, da u divljini ova biljka može narasti do 66 metara visine.

Svetlo utiče na boju listova biljke. Možete je držati direktno na suncu, osim kada je previše toplo. Listovi biljke mogu biti svetle ili tamne boje. Biljka koja donosi novac zahteva redovno zalivanje, ali ne treba preterivati. Ako vidite braon pege na listovima, to znači da joj je potrebno više vode.

Ako odlučite da pustite da vaša zlatna puzavica preraste u dugačku lozu, može se pričvrstiti na kuke i pustiti da se kreće duž zidova i preko prozorskih okvira.

Imajte na umu da je ova biljka toksična za kućne ljubimce.

Majke i snajke:

00:50

Majke i Snajke

(Espreso/Magazin novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.