STAVITE TOALET PAPIR U ORMAR I REZULTAT ĆE VAS ODUŠEVITI: Kada vidite ovo ČUDO odmah ćete uraditi ISTO
Toalet papir, Foto: Printscreen/youtube/ViralHog

odmah probajte!

STAVITE TOALET PAPIR U ORMAR I REZULTAT ĆE VAS ODUŠEVITI: Kada vidite ovo ČUDO odmah ćete uraditi ISTO

Rešenje za kućne probleme možemo pronaći u stvarima koje već imamo, a ne znamo koja je njihova potpuna namena!

Objavljeno:

Neprijatan miris iz ormara muči skoro svaku domaćicu. Često se dešava da se u ormaru nalaze samo čiste i opeglane stvari, ali i dalje se oseća neprijatan miris.

Često je to zbog neiskorišćenih materijala skrivenih unutra – nenošene odeće, posteljine, peškira i svega ostalog za čime retko posežete. Sve zato što u ormarima nedostaje pravilan protok vazduha i vremenom se pojavljuje uporan problem čak i u najčistijim enterijerima.

Pre nego što ovu metodu smatrate apsurdnom, dajte joj šansu.

Stavite rolnu mirisnog toalet papira u orman i imaćete efekat korišćenja osveživača vazduha, a pritom ćete mnogo uštedeti. Rolnu je najbolje staviti na onu policu (ili fioku) gde čuvate slabo korišćenu garderobu.

toalet papir
foto: X3M FOTO / Alamy / Alamy / Profimedia

Ako vam se ne sviđa miris parfimisanog papira, možete ga napraviti sami. Sve što treba da uradite je da kupite toalet papir bez mirisa i našpricate rolnu eteričnim uljem.

Da biste se trajno rešili problema, ne zaboravite da sprečite njegovo ponavljanje. U tu svrhu, jednom u nekoliko dana provetravajte ormare. Najbolje je kombinovati sa provetravanjem celog stana. Izvadite nenošenu odeću svakih nekoliko meseci i properite je. Zahvaljujući ovome vaše sve stvari će uvek mirisati.

53:50

USIJANJE 22.05.2023.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.