DOKAZANO JE DA ČAK 72 POSTO MUŠKARACA LAŽE NA UPOZNAVANJU: JEDAN znak ga odaje, dobro OBRATITE PAŽNJU
Dejt, Foto: Profimedia

žene oprezno!

DOKAZANO JE DA ČAK 72 POSTO MUŠKARACA LAŽE NA UPOZNAVANJU: JEDAN znak ga odaje, dobro OBRATITE PAŽNJU

Istraživanja pokazuju da većina muškaraca laže na prvom dejtu, a ovo je znak koji ga odaje!

Objavljeno: 20:57h

Ovo morate da znate, žene dobro obratitie pažnju!

Razočaravajuća statistika je da čak 72 odsto muškaraca laže na prvom sastanku. Češće, naravno, na sitnicama, kako bi izgledao bolje nego što zaista jeste.

Na primer, neko sebi može pripisati lidersku poziciju ili nepostojeći hobi. Ali postoje i opasne laži da je osoba u braku ili u vezi, ali to krije.

Da li je moguće brzo izračunati takvu prevaru? Stručnjak za gestove Trejsi Braun imenuje jedan takav znak. Ispostavlja se da čak i način na koji čovek trepće odaje laž.

Prema Trejsi, ako muškarac često trepće, skreće pogled, pa čak i sedi u zatvorenom položaju – prekrštenih nogu, ruku na grudima, možda je već 100 puta požalio što je došao na sastanak.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

Između vas nema hemije i ovaj susret će biti poslednji. Ali neprekidni pogled oči u oči takođe nije tako romantičan kao što se čini.

– Kada čovek laže, on, po pravilu, izgleda kao da je usredsređen na sagovornika, zainteresovan za njega. Ali on je zaista fokusiran na svoju prevaru, fokusiran na detalje. Stoga mozak manje obraća pažnju na učestalost treptanja, ali to kompenzuje nakon što je laž izgovorena – objašnjava psiholog Trejsi Braun.

To jest, ljudi sporije trepću u trenutku kada lažu, a zatim počinju oštro i često da trepću. Ali Trejsi Braun savetuje da se od samog početka obrati pažnja na reakcije sagovornika. Ako primetite kako trepće kada nema šta da laže, onda ćete odmah shvatiti kada počne da vara.

01:23

Đanijeva žena otkrila kako je dovela liniju do savršenstva

(Espreso/Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.